divendres, 26 de febrer del 2016

"José Carlos, amb possibilitats de ser a l'onze". Article de @educiu a @lesportiucat

José Carlos, amb possibilitats de ser a l'onze

Llagostera. L'extrem ja està recuperat de la lesió als isquiotibials que el va apartar dels terrenys de joc durant els últims sis partits

José Carlos Foto: JORDI RIBOT.
1
A poc a poc el Llagostera comença a buidar la infermeria. Per al derbi gironí de dissabte el conjunt llagosterenc recuperarà dos jugadors cridats a ser importants, Chumbi i José Carlos, que s'han recuperat de les respectives lesions i ja estan disponibles per a Oriol Alsina. Són dues bones notícies que reforcen una mica més l'equip de la Costa Brava, molt llastrat per les lesions des de principi de temporada.
Pel que fa a José Carlos, el jugador s'ha integrat a la dinàmica de grup després d'estar apartat dels terrenys de joc els últims sis partits de lliga per culpa d'una microruptura als isquiotibials que es va allargar més del compte. I és que inicialment el club havia estimat un període de baixa d'unes dues setmanes, que al final ha estat un mes. Ja plenament recuperat, l'extrem andalús fins i tot podria tenir possibilitats de jugar d'inici ocupant una de les dues bandes (en aquest cas Jesús Imaz seria el jugador amb més números de ser relegat a la banqueta), un moviment que donaria més profunditat al conjunt llagosterenc. José Carlos va arribar al Llagostera al desembre i a final d'any se li va activar la fitxa federativa en detriment de la d'Enric Pi. A partir d'aquí l'andalús va jugar 108 minuts repartits en tres partits (un com a titular) fins que va caure lesionat.
D'altra banda, el Llagostera, que també recuperarà Tito i Jorge, sancionats la jornada passada, continuarà tenint les baixes dels lesionats Edu Oriol, Álex Cruz, Ríos Reina i Jordi López.

POCA APORTACIÓ

L'andalús, que va agafar la fitxa de Pi al desembre, ha jugat 108 minuts en tres partits

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui