dissabte, 27 de febrer del 2016

@oriol_alsina Entrenador del Llagostera:“El Girona està en un gran moment”. Article de @Gfreixa a @lesportiucat

“El Girona està en un gran moment”

Oriol Alsina Entrenador del Llagostera

Alsina i Machín en quatre moments de la trobada que els dos tècnics van fer a l'estadi Palamós-Costa Brava Foto: QUIM PUIG.
1
Oriol Alsina afronta el quart derbi gironí en la segona divisió amb l'objectiu d'aconseguir la primera victòria contra el Girona, dirigit pel seu bon amic Pablo Machín. El tècnic del Llagostera és conscient de la dificultat que representa superar un rival que, segons Alsina, arriba a l'enfrontament en el seu millor moment del curs: “Són un equip temible i fa sis jornades que no perden. En el nostre cas, potser no ens estan acompanyant els resultats, però estem fent bon joc. Espero que la sort que ens ha faltat en altres partits per fi es decanti al nostre favor.”
Des de Llagostera també es va remarcar la importància del partit més enllà del fet que sigui un derbi: “La nostra tensió no és tant per guanyar el rival de la demarcació, sinó per la situació en la qual estem. No deixa de ser un partit més, això sí, molt important per a nosaltres perquè hem de sortir de la zona baixa de la classificació”, va analitzar Oriol Alsina, que hi va afegir: “La veritat és que no m'agrada jugar contra Pablo Machín. Més enllà d'aquest partit sempre li desitjo el millor perquè som amics. Un cop xiuli l'àrbitre, però, tots voldrem guanyar, i en el nostre cas amb la motivació extra que ens dóna el fet de jugar a casa i estar en una situació de necessitat extrema”, va comentar l'entrenador llagosterenc.
Un ventall molt ampli
Sobre el rival, el tècnic dels de la Costa Brava va remarcar el gran nombre de recursos que té Pablo Machín per tal d'intentar fer mal al seu equip: “És un bloc molt poc vulnerable en defensa que, juntament amb René, té un dels millors porters de la lliga. La dificultat per marcar serà extrema. En atac tenen homes que desequilibren molt, i en tenen molts. Crec que jugaran amb Mata i Cristian Herrera, però tenen Lekic, Felipe, Jairo... Haurem de ser molt intensos.”
Precisament en la bona defensa hi haurà un dels secrets de l'enfrontament, per Oriol Alsina: “Hem de ser forts com ho estem sent a casa en els últims partits. A Palamós hem rebut només un gol en els darrers sis enfrontaments que hem jugat. És una cosa molt important i que hem de mantenir”, va explicar Alsina, que també va destacar que els seus homes són conscients que un triomf els pot acostar molt a la salvació, tot i que els resultats no l'han acompanyat massa fins ara.
El factor camp
A Palamós ha costat engrescar a la gent de la Costa Brava i de Llagostera, però la plantilla blaugrana espera que l'afició es mobilitzi per veure el duel entre equips de la demarcació: “Segur que serà un factor determinant. Espero que els socis responguin, vinguin al camp i, si pot ser, que ho facin acompanyats de familiars i amics. Hem de notar que juguem a casa i aconseguir que no hi hagi més gent del Girona que del Llagostera”. Alsina també va remarcar que la gironina és l'única demarcació a banda de Madrid que pot viure un duel gironí: “Ho hem de valorar”, va dir.

NECESSITAT

“ La nostra tensió és per la situació en què estem, més que perquè sigui un derbi”

EL RIVAL

“La dificultat per marcar un gol serà extrema, i en atac tenen moltes alternatives”

LA DEFENSA

“Hem rebut un gol en els últims sis partits a casa. La fortalesa s'ha de mantenir”

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui