dissabte, 27 de febrer del 2016

Pablo Machín Entrenador del Girona:“Ara són un equip més competitiu”. Article de Xavi Masachs a @lesportiucat

“Ara són un equip més competitiu”

Pablo Machín Entrenador del Girona

“Tant de bo ens puguem anar acostumant a aquest tipus de derbis”, assegurava ahir Pablo Machín a la sala de premsa de Montilivi, minuts abans d'anar cap a Palamós a fer la trobada de tècnics amb Oriol Alsina. “Ara ja hem jugat uns quants derbis, però és més important aquest que el de la primera volta. Ja queda menys temps i la classificació ens està posant més o menys a lloc”, exposa Machín. El Girona no té tanta pressió ni necessitat com la que té el Llagostera, però aspira a mirar amunt: “Per ells és un partit que els pot condicionar el fet de tenir més opcions de salvar-se. El que em preocupa és que hem de continuar sent un equip competitiu, ser ambiciosos i mirar de guanyar per anar marcant-nos reptes, difícils però que facin més il·lusió. Per veure'ns de la meitat en amunt de la classificació i, quan quedin poques jornades –per què no–, tenir possibilitats de millorar”.
El Girona espera un rival intens i carregat de motivació. “A més de la necessitat, estarà motivat perquè ens coneix i som el germà gran, a qui tots es volen assemblar o fer-ho millor.” El primer avís ja va ser a Montilivi, en l'única sortida del Llagostera en què ha tret un punt (2-2). “Això vol dir que el partit serà molt i molt competit. És molt diferent el Llagostera al seu camp que a fora. I en els últims cinc partits a Palamós, només el Leganés li ha marcat un gol. Això vol dir que és un equip difícil de batre per a qualsevol rival. I si tenim en compte que se li van acabant les bales, encara més”, avisa l'entrenador del Girona, que veu en l'estratègia un dels punts forts del rival: “I no només en les faltes, sinó també en els serveis de banda, ja que Samu de los Reyes és probablement el jugador de segona A amb un servei més llarg, i això ho tenen molt treballat.”
Machín creu que el Llagostera ha augmentat el potencial de la plantilla en el mercat d'hivern, amb homes com Natalio i Tébar. “Ara és un equip que transmet la sensació de ser encara més competitiu, amb futbolistes d'una experiència contrastada. Tot això farà encara més difícil la nostra victòria.” Preguntat per si preveu alguna sorpresa tàctica, va dir: “Ens podem preparar tots dos, però hem de valorar si això, a part de sorprendre el rival, serà bo per al mateix equip. I crec que tots dos tenim força clar quins són els futbolistes que rendiran més.”
Machín es va reunir després de la roda de premsa amb Alsina. Amb algun retret a fer? “Tant de bo puguem recordar molts anys anècdotes o comptes pendents; serà senyal que continuem en el futbol professional”, va dir l'exentrenador del Numància, que va elogiar la trajectòria del maresmenc: “Li tinc molta estima i un respecte professional grandíssim. No és gens fàcil aconseguir el que ha fet ell. No recordo ningú que ho hagi fet. I sempre li estaré agraït perquè va ser qui més fort va apostar per mi per assumir la missió de mantenir el Girona, el repte més difícil de la història recent del club.”

UN DUEL ATRACTIU

“Tant de bo ens puguem anar acostumant a aquest tipus de derbis”

EL RIVAL

“A més de la necessitat, estarà motivat perquè ens coneix i som el germà gran”

ORIOL ALSINA

“Li tinc estima i un gran respecte. No és gens fàcil aconseguir el que ha fet ell”

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui