dissabte, 27 de febrer del 2016

"El Girona, més efectiu en atac". Article de @Gfreixa a @lesportiucat

El Girona, més efectiu en atac

En la lliga, el Llagostera i el Girona s'han trobat fins ara tres vegades, i el balanç és favorable als de Montilivi, ja que han aconseguit guanyar el derbi dues vegades, mentre que l'equip llagosterenc només ha pogut sumar un empat contra els de Pablo Machín (2-2), precisament en l'últim partit entre tots dos, que es va disputar el setembre passat. El precedent del duel que es disputarà aquesta tarda a Palamós va acabar amb la victòria per 1-2 favorable al Girona. El partit, jugat el 3 de gener del 2015 i que representava el primer cara a cara entre blaugrana i blanc-i-vermells en la Lliga de Futbol Professional, va estar marcat per l'efectivitat visitant. Mata (11') i Ramalho (26') van encarrilar ben aviat el partit i, tot i el gol olímpic de Ríos Reina (32'), els de Pablo Machín van saber resistir en la segona part les escomeses d'un Llagostera molt lluitador. En els darrers minuts, i amb un Llagostera llançat a l'atac, Imaz va rebre un cop al cap sense voler de Ramalho que el va deixar inconscient. Aquesta acció va representar el punt final d'un partit d'alt voltatge a la gespa i a les grades.

LLAGOSTERA1
GIRONA2

LLAGOSTERA: Moragón; Masó, Vallho (Perea, 77'), Jorge (Alcalá, 42'), Enric Pi; Tito, Pitu; Querol (Juanjo, 63'), Imaz, Ríos Reina; Sergio León.
GIRONA: Becerra; Cifuentes, Lejeune, Richy, Ramalho, Sebas (Aday, 63'); Pere Pons, Iñíguez (Eloi, 72'), Granell; Mata, Sandaza (David Garcia, 85').
GOLS: 0-1 (11') Mata. 0-2 (26') Ramalho. 1-2 (32') Ríos Reina.
ÀRBITRE: Valdés Aller (Castella i Lleó). T.G.: A Querol (33'), Vallho (37'), Imaz (65'), Juanjo (79') i Pitu (84') del Llagostera, i a Granell (22'), Iñíguez (67') i Aday (88') del Girona. T.V.: cap.
PÚBLIC: 3.576 espectadors.
El Girona ha guanyat dos dels tres derbis jugats, i el darrer va acabar 2-2