diumenge, 6 de setembre del 2015

Obligats a aixecar el vol

Artricle del Diari de Girona / per Ramon Ribas

El Llagostera busca els primers punts de la temporada davant un Alabès que arriba a Palamós en ratxaOriol Alsina assegura que l'equip va oferir bones sensacions a Lugo i considera que els falta una mica més de sort i, sobretot, que l'equip es mostri més efectiu

06.09.2015 | 00:00
El Llagostera torna al Nou Estadi, on va caure amb l´Osasuna.
El Llagostera torna al Nou Estadi, on va caure amb l´Osasuna.
Dinàmiques diferents. Cara a cara dos conjunts amb un inici de Lliga antagònic. El Llagostera ho ha d'estrenar tot: els d'Oriol Alsina no sumen cap punt ni cap gol a favor i si aquesta tarda marxen cap a casa amb les mans buides, paraules com pressió, angoixa o nerviosisme començaran a estar a l'ordre del dia. En canvi, l'Alabès viu una realitat diametralment diferent amb dos triomfs en els dos primers partits de Lliga i cinc gols a favor; el conjunt de Pepe Bordalás, que aquest estiu ha patit una renovació important, ocupa, encara que a principi de temporada sigui un fet anecdòtic, unes posicions capdavanteres que no voldran abandonar quan surtin de Palamós.
El Llagostera torna a jugar a casa després d'una estrena fa quinze dies davant l'Osasuna (0-2) que no va deixar gens satisfet el tècnic Oriol Alsina. En canvi, fa una setmana, tot i caure derrotats a l'Anxo Carro de Lugo (1-0) per culpa d'un gol en l'afegit, la imatge dels gironins va agradar més al tècnic dels blaugrana. "En l'últim partit mereixíem molt més però cal oblidar el passat i a partir d'ara prendre'ns els partits com finals", deia divendres. La primera d'elles, doncs, davant un Alabès que, com diu Alsina, "arriba a Palamós amb una dinàmica molt positiva de resultats i gols realitzats". Els bascos aterren a la Costa Brava després de vèncer a Osca (2-3) i a l'Oviedo (2-0). Segons Alsina, les característiques de l'Alabès són les "d'un equip que juga al límit, amb una intensitat extrema i estan demostrant que això també val per guanyar partits". L'entrenador dels gironins no dubta a assenyalar l'equip vitorià com un dels candidats a l'ascens. "L'Alabès aquest any serà un dels equips de play-off perquè tenen una plantilla de qualitat que posarà les coses complicades a qualsevol equip de la categoria".
Copiar la segona meitat de Lugo i prohibit allargar la migdiada. Oriol Alsina creu que el partit d'avui pot ser igualat i pot guardar similitud al disputat la temporada passada contra l'Alcorcón (0-0), un equip dirigit per l'actual tècnic de l'Alabès, Pepe Bordalás. Alsina ho raona perquè "ens assemblem molt en la forma de jugar". El tècnic, d'altra banda, creu que per sumar els primers punts del curs, "haurem de copiar l'actitud i intensitat que vam mostrar a la segona meitat i sobretot no sortir adormits".
L'onze de Lugo, tret de les baixes segures per lesió de Chus Herrero i Emilio Sánchez, no variarà de manera substancial perquè el joc i actitud dels futbolistes del Llagostera va ser bona tot i la derrota, per tant, de càstig cap ni un. "No hi haurà cap revolució perquè estic content de l'últim partit, a Lugo només ens va faltar la fortuna, tots els meus jugadors han entrenat a la perfecció", va assegurar Alsina.
El present es diu Lliga. A l'horitzó immediat hi apareix també la Copa del Rei que jugaran els gironins el proper dimecres a l'estadi davant l'Albacete, un conjunt al qual s'hi tornaran a enfrontar quatre dies més tard al Carlos Belmonte i en competició domèstica. Per Oriol Alsina, però, no existeixen més partits que el d'avui. "En la meva ment només hi tinc l'Alabès, cal fer un pas endavant, sobretot ofensivament. A partir de dilluns pensarem en l'Albacete però ja us dic que a la Copa li donem molta importància", assegura Alsina, afegint que "sortirem a competir en totes les competicions i no renunciem a res".
Per afrontar la tercera jornada de Lliga, els blaugrana no poden comptar amb els lesionats Ruymán, Chus Herrero, Eloy Gila i Emilio Sánchez, mentre que Jordi López és dubte. "Prefereixo guanyar el partit jugant malament que perdre'l jugant molt bé, però, sé que normalment el bon joc et porta a les victòries". Respecte a Juanto, Alsina aclaria que "no ha entrat a cap convocatòria però està entrenant molt bé i s'està guanyant una oportunitat". Finalment, assegurava que "és una setmana important perquè en vuit dies tenim tres partits" contra l'Alabès i els dos de l'Albacete.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui