diumenge, 8 de maig del 2016

L'entrenador @oriol_alsina:“És una victòria de molt mèrit”. Article de J. Sebastian a @lesportiucat

“És una victòria de molt mèrit”

Oriol Alsina Entrenador del Llagostera

Oriol Alsina, amb el puny tancat, celebra un dels dos gols de Natalio ahir Foto: JORDI RIBOT / ICONNA.
1
Exultant i alegre, com en totes les victòries, l'únic moment en què el tècnic del Llagostera pot ser més proper amb els mitjans. Alleugerit i amb ganes de respondre, l'entrenador del conjunt llagosterenc, Oriol Alsina, va valorar el merescut triomf dels seus jugadors contra l'Oviedo (2-0). “A casa estem molt bé i ho hem demostrat novament. Hem aconseguit una victòria de molt mèrit per la feina que hem fet damunt el terreny de joc. Hem sabut interpretar molt bé el que necessitàvem i ho hem fet molt bé”, va comentar el tècnic d'Arenys de Mar, que admetia: “La primera part ha estat nostra, probablement de les millors que hem jugat a Palamós. En la segona meitat s'han igualat les forces, ens interessava que el temps passés i potser sí que hem fet un pas enrere, però s'ha pogut sentenciar i tancar la victòria.”
Oriol Alsina no va restar en cap moment mèrits als seus jugadors, i és que al davant tenien un equip que ha estat en posicions de play-off d'ascens des de l'inici de la competició: “L'Oviedo és un gran equip. Segur que farà play-off d'ascens. Té un mèrit molt gran haver guanyat. Els hem sorprès posant al terreny de joc futbolistes ofensius, amb José Carlos i Imaz per les bandes. Natalio ha estat molt llest entre els centrals i Juanjo les ha abaixat totes. A més, al mig del camp, l'equilibri entre Pitu i la contenció de Tito ens ha funcionat molt bé” explicava Alsina.
Els resultats acompanyen
La victòria del Llagostera, juntament amb la derrota de l'Almeria i l'empat de la Ponferradina deixa els gironins a quatre punts de la permanència, una situació impensable després de la derrota al camp de l'Osca (3-1): “El més important és que guanyem nosaltres. En la situació que estem hem de mirar els altres implicats, però si no guanyem no serveix de res. Estem en la millor situació des de fa moltes setmanes. A quatre punts de la permanència i amb el proper partit a casa. A més, l'Almeria, el rival que marca la salvació, ha de venir a Palamós i amb aquesta afició animant com avui, tot és possible”, deia el tècnic, que va lloar les novetats en l'onze: “Teníem baixes importants, però els que han jugat ho han fet molt bé”, sentenciava Oriol Alsina.

DE REÜLL

“En la situació que estem hem de mirar els altres implicats, però si no guanyem no serveix de res”

LA FORTALESA

“A casa estem bé i ho hem demostrat novament; hem sabut interpretar molt bé el que necessitàvem”

LA CLAU

“Té molt mèrit haver guanyat;
els hem sorprès posant al terreny de joc futbolistes ofensius”
Darrera actualització ( Diumenge, 8 de maig del 2016 00:00 )

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui