diumenge, 8 de maig del 2016

"El Llagostera s'acosta a quatre punts de la salvació". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

El Llagostera s'acosta a quatre punts de la salvació

Bona jornada. La derrota de l'Almeria contra el Nàstic (1-2) i l'empat a zero de la Ponferradina al camp de l'Osasuna, juntament amb la victòria gironina, permet retallar la distància tres punts

Els jugadors fan una pinya de celebració Foto: J.RIBOT / ICONNA.
1
Quan més magre ho té, quan ningú hi dóna ni un ral, el Llagostera es torna a aixecar i torna a mirar amb uns altres ulls l'objectiu d'aconseguir la permanència en la categoria. Uns ulls esperançadors després de la victòria contra l'Oviedo (2-0), una premissa essencial, i les ensopegades dels dos rivals directes que té per sobre en la classificació.
L'Almeria va caure derrotat per un Nàstic brillant a l'estadi Juegos Mediterráneos (1-2). El conjunt andalús semblava que reaccionava després d'encadenar deu jornades sense perdre, però en els dos últims enfrontaments no ha sumat cap punt, fet que l'ha deixat clavat en els 40 punts en la taula, marcant la permanència, juntament amb el Mallorca (40), que jugarà avui contra l'Albacete, amb 33 punts, per sota del Llagostera.
El fet que l'Almeria no puntués i que la Ponferradina empatés contra l'Osasuna (0-0) ha format un triple empat a 40 punts entre el Mallorca, els andalusos i els del Bierzo. Amb el Llagostera atent amb 36 punts, a quatre de la permanència, la situació per als blaugrana agafa un to més positiu. I és que, el proper partit dels d'Alsina torna a ser a casa, on se senten a gust i forts, i ja no espanta el contrincant que tinguin al davant –el Còrdova visita Palamós el diumenge 15 de maig.
Queden cinc finals i el Llagostera no pot fallar a casa i ha de guanyar un partit a domicili.
Darrera actualització ( Diumenge, 8 de maig del 2016 00:00 )

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui