dijous, 7 de gener del 2016

"Givanildo, amb un peu i mig fora del club".Article de @educiu a @lesportiucat

Givanildo, amb un peu i mig fora del club

Negociant. Des de l'entorn del jugador asseguren que el brasiler té ofertes de l'estranger i de 2a A i que podria desvincular-se del club aviat

Giva Foto: MANEL LLADÓ.
1
El Llagostera fa dies que no s'amaga dient que vol rescindir el contracte de Givanildo, que va arribar amb retard de les festes nadalenques. El club llagosterenc té les 25 fitxes professionals completes i veuria de bon ull la marxa del brasiler per tenir la possibilitat de fitxar un altre jugador, un moviment que el club encara està estudiant.
Giva va firmar a l'estiu un contracte de dues temporades amb el Llagostera, però l'extrem sap que si es queda ho tindrà molt difícil per jugar, així que també està valorant la seva sortida del club. Des de l'entorn del jugador asseguren que diversos equips de l'estranger i de la segona divisió A estan interessats per Giva, de manera que d'aquí a poc es podria desencallar la situació. De moment, el brasiler, que ha marcat dos gols en 11 partits de lliga (628 minuts), continua entrenant amb el Llagostera, encara que a un ritme més baix que el dels seus companys, per recuperar la forma.
Darrera actualització ( Dijous, 7 de gener del 2016 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui