dijous, 7 de gener del 2016

"Emilio i Gila són dubte per al partit de diumenge". Article de @educiu a @lesportiucat

Emilio i Gila són dubte per al partit de diumenge

Contra el Leganés. El Llagostera recupera Alberto Escassi, sancionat la jornada anterior, però no podrà disposar de Chus Herrero ni Ruymán

Emilio Sánchez Foto: LLUÍS SERRAT.
1
El conjunt llagosterenc va tornar ahir a l'activitat amb un entrenament al municipal de Llagostera que va servir per començar a preparar el pròxim partit de diumenge a casa contra el Leganés (a les cinc de la tarda). Serà una nova final per als blaugrana, que a casa no es poden permetre el luxe de deixar escapar punts veient el pobre bagatge que acumula l'equip a domicili (un sol punt en deu partits, l'aconseguit a Montilivi).
Per al duel contra els madrilenys, el Llagostera recuperarà Alberto Escassi, sancionat la jornada passada, mentre que Emilio Sánchez i Eloy Gila encara són dubte. Tots dos jugadors ja fa unes setmanes que no fan net dels seus problemes físics, sobretot Emilio, que enllaça set partits de lliga sense participar. El club llagosterenc no vol forçar el migcampista per por d'una possible recaiguda, així que s'haurà de veure com evoluciona Emilio en els últims entrenaments de la setmana per decidir.
El que segur que no jugarà és Ruymán Hernández, cada cop més integrat al grup després d'haver superat una llarga lesió al genoll, ni tampoc Chus Herrero, operat fa poc d'un problema al peu i que encara en té per unes setmanes.

NO FA NET

Emilio ja fa set partits que no juga i sembla difícil que pugui arribar-hi a temps
Darrera actualització ( Dijous, 7 de gener del 2016 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui