dimarts, 22 de desembre del 2015

“No puc demanar més als meus”

“No puc demanar més als meus”

Oriol Alsina Entrenador del Llagostera

Alsina anima als seus jugadors durant el partit contra el Mirandés Foto: ICONNA/ J.RIBOT.
1
Oriol Alsina es mostrava contradictori minuts després de la conclusió de l'enfrontament que acabaven de disputar el seu equip, el Llagostera, i el Mirandés. Resignat per no haver aconseguit la victòria i amb ràbia i lament per l'actuació arbitral: “Que tothom miri les imatges. Prefereixo no parlar dels àrbitres, però per a nosaltres això és el pa de cada dia. Se'ns escapen dos punts en un dels millors partits de l'any”, comentava l'entrenador del Llagostera en la primera intervenció a la sala de premsa de l'estadi Palamós-Costa Brava.
Alsina es va mostrar orgullós de l'actitud i el joc dels seus homes. Sobretot en l'apartat defensiu, el Llagostera no va deixar que el Mirandés s'apropés en excés a la seva àrea: “Ens han generat poques ocasions de gol. En canvi, nosaltres n'hem tingut diverses. A més, l'àrbitre no ha vist una mà clara que ens han tret de sota els pals. Hem fet una bona feina contra un bon rival. Hem arriscat, però ha estat una llàstima no guanyar. Molt injust”, explicava Alsina, que, pel que fa a la valoració del partit, afegia: “Hem intentat estar bé defensivament, sobretot en el joc interior, ja que ells amb aquest sistema acumulen molts homes. Ho hem interpretat bé, amb concentració, canvis de joc, però en els metres finals no hem estat del tot encertats.”
Precisament referit al sistema peculiar que utilitza el Mirandés, Alsina analitzava: “És complicat de sorprendre i superar, ja que és molt diferent al nostre. A més, no hem pogut entrenar i preparar bé el matx, ja que jugàvem la copa. Ells acabaven de superar l'eliminatòria contra el Màlaga. Estic content amb els meus jugadors. No puc demanar més als meus”, deia el tècnic d'Arenys de Mar, que va reconèixer que l'aturada de la competició per les festes nadalenques arribava en un bon moment per a l'equip: “Per les lesions, l'aturada ens anirà molt bé, però pel que fa al joc no ho crec, ja que acabem de fer dos bons partits. Ens convé un descans. Teníem deu baixes, i és que Benja jugava amb una fissura en un dit del peu; Querol, amb un fort cop al genoll, a Chus Herrero l'han d'operar en breu i a Chumbi el teníem a la banqueta però ja sabíem que no el podríem utilitzar. Sembla increïble el que ens està passant amb les baixes, però els que surten al camp ho donen tot i interpreten la filosofia”, sentenciava el tècnic del Llagostera, Oriol Alsina.

DESCANS

“Per les lesions ens anirà bé parar, però per la dinàmica de joc no. Estem fent bons partits”

RESIGNACIÓ

“Que tothom miri les imatges. Prefereixo no parlar del tema dels àrbitres, és el pa de cada dia”

ORGULLÓS

“Hem estat bé en defensa i, sobretot, hem interpretat bé el seu sistema i el joc interior amb canvis de joc”
Darrera actualització ( Dilluns, 21 de desembre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui