dimarts, 22 de desembre del 2015

El club tramita la baixa a Pi i inscriu José Carlos

El club tramita la baixa a Pi i inscriu José Carlos

Llagostera. L'entitat gironina va sorprendre tothom amb un moviment inesperat des dels despatxos i el Mirandés, que no es va voler pronunciar, podria preguntar a la LFP sobre l'afer

Jose Carlos en una acció del partit d'ahir Foto: ICONNA / J.RIBOT.
1
Abans que comencés el partit entre el Llagostera i el Mirandés, la llista de divuit convocats presentada per Oriol Alsina va ser una sorpresa a l'estadi Palamós-Costa Brava. José Carlos, presentat oficialment pel club gironí fa escassos dies, després de superar un període de proves i de demostrar que ha superat els problemes físics que li han impedit competir a primer nivell, apareixia com a suplent en el full d'alineacions amb el dorsal 11. L'entrada de l'extrem a l'equip va obligar l'entitat llagosterenca a donar la baixa federativa a un dels seus futbolistes, i és que els blaugrana tenen les 25 fitxes tramitades permeses per plantilla. L'escollit va ser Enric Pi, que ha cedit el seu dorsal al nouvingut José Carlos –durant el matx ja va jugar 16 minuts–. El lateral esquerre, que segons el tècnic, Oriol Alsina, i el secretari tècnic, Gerard Escoda, ja sabia la notícia de la seva baixa federativa des de fa setmanes, abandonarà el club després de cinc temporades defensant la samarreta blaugrana. Pi va arribar al Llagostera en el primer any del club a segona B. Primer com a davanter, però de seguida reconvertit al lateral esquerre, el futbolista de Granollers va tenir sempre un paper important en els esquemes d'Oriol Alsina. Des de l'ascens a segona A, però, Pi va anar perdent pes a l'equip i aquest any només ha disputat dos duels sencers de copa –contra l'Albacete, en la primera eliminatòria i, contra el Saragossa, en la segona–, uns minuts irrisoris.
La baixa d'Enric Pi, com qualsevol moviment del mateix estil a l'hora de tramitar fitxes o donar d'alta o baixa futbolistes serà motiu d'inspecció per part del Mirandés, que tot i que no es va voler pronunciar sobre l'afer, podria preguntar a la LFP si el moviment que el Llagostera ha dut a terme és correcte o no. Des del club llagosterenc s'assegura que la LFP va donar el vistiplau al tràmit i per això va alinear el futbolista andalús, que ja en els primers minuts que va tenir va mostrar bones prestacions des de la banda dreta de l'atac.

PRECIPITAT?

Com és habitual en aquests casos, el rival mirarà si el moviment que s'ha fet és legal
Cinc temporades complia enguany Enric Pi defensant la samarreta del Llagostera
Darrera actualització ( Dilluns, 21 de desembre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui