dissabte, 14 de novembre del 2015

Un rejoveniment ben efectiu

Article de @lesportiucat

El rival. El Numància s'ha reforçat amb molts jugadors del filial i amb futbolistes joves que estan donant un rendiment òptim en l'equip

Jagoba Arrasate Foto: L'ESP.
1
Després de diverses temporades movent-se en la zona tranquil·la de la classificació, l'arrencada del Numància ha aixecat expectatives entre la fidel afició del club de Sòria. Aquest estiu el club castellà va començar una neteja de cara de la plantilla que va començar amb la incorporació d'un nou tècnic, Jagoba Arrasate, que amb 37 anys afronta el segon repte al capdavant d'un equip professional, després de passar per la Real Sociedad. Pel que fa als jugadors, el Numància tan sols va renovar dotze futbolistes del curs passat, i va decidir reforçar-se amb un perfil força concret de jugadors: joves i amb projecció.
De filial en filial
De tots els fitxatges que ha fet l'equip vermell aquest estiu, n'hi ha un bon grapat que no superen els 25 anys, i molts d'aquests tenen un pes molt important en la trajectòria del Numància en aquest inici de lliga. La procedència de tots ells és diversa, però en la majoria de casos els uneix un origen: els filials d'equips professionals. El tresor del planter numantí són els bessons Luis i Pablo Valcarce. Luis ja fa dues temporades que té un paper destacat en la primera plantilla tot i tenir tan sols 22 anys, mentre que aquest curs Pablo ha entrat amb força en l'equip després de sobresortir en el filial el curs passat. Més enllà dels jugadors de casa, la gran sensació del curs és Àlex Alegria. El davanter, de 23 anys, ja ha marcat quatre gols i està donant la raó al Betis, que aquest estiu el va renovar i cedir a l'equip de Los Pajaritos.
La força amb què han entrat els nous i joves jugadors del Numància queda demostrada mirant el seu protagonisme: entre els set futbolistes que han participat en les dotze jornades de lliga, cinc no passen dels 25 anys. Amb deu participacions també hi trobem joves com Nacho Sánchez –de 22 anys– o Cidoncha –que amb 18 ja és propietat de la Real Sociedad.
Darrera actualització ( Dissabte, 14 de novembre del 2015 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui