dilluns, 5 d’octubre del 2015

La gespa supera l'examen

Article de l'Esportiu

La incògnita. Els treballs de l'empresa Royal Verd durant la setmana van tenir recompensa i el joc no va estar condicionat per l'estat del terreny de joc

Imatge de la gespa de Palamós abans del matx Foto: J.SABATER.
1
Els intensos treballs que l'empresa Royalverd va fer durant tota la setmana a l'estadi Palamós-Costa Brava per garantir la substitució de la gespa van donar un resultat més que òptim. Els dubtes que s'havien creat en el transcurs dels dies a conseqüència de les fortes pluges caigudes a la demarcació van fer penjar d'un fil que el terreny de joc estigués en perfectes condicions, però, gràcies a una feina contra rellotge els jugadors van poder gaudir d'una catifa digna de la categoria. Ens els propers dies, l'arrelament de la nova gespa anirà millorant, i és que, en el proper enfrontament que disputi el Llagostera a casa, diumenge 18 d'octubre, contra el Valladolid (17 h), la gespa estarà encara en millors condicions per a la pràctica del futbol i, el més important, sense el neguit de saber si durant el matx s'aixecarà.
Com si el canvi l'hagués beneficiat, el conjunt llagosterenc va firmar el millor inici de partit dels darrers temps amb un constant atac sobre la porteria de Javi Jiménez. El gol de Juanto (8') i el d'Imaz (18') van fer justícia a uns minuts brillants dels jugadors dirigits per Oriol Alsina, que es van acoblar de meravella al nou terreny de joc: “He de reconèixer que estàvem preocupats per com ha anat la setmana, però la gespa estava immillorable, no s'ha aixecat gens. Potser una mica tova, però volem felicitar tots els treballadors de Royalverd, que han fet una gran feina”, comentava l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina.
El director general de Royalverd, Eudald Morera, també va valorar per als mitjans l'actuació i el resultat del canvi de gespa a l'estadi Palamós-Costa Brava: “Tenim l'experiència de molts anys i sabíem que ens en sortiríem. Segurament, però, ha estat el repte més difícil per condicions que no podíem controlar, les meteorològiques”, va comentar Morera.

ELS PROTAGONISTES

La gespa estava immillorable. Potser una mica tova, però hem de felicitar la feina que feta
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Segurament ha estat el repte més difícil, però sabíem que ens en sortiríem per experiència
Eduald Morera
director general de RoyalVerd
 
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui