dimarts, 4 d’octubre del 2016

"El Sants segueix invicte". Article de Raul Sanz a @elconvocat

U.E. Sants 1-0 U.E. Llagostera ‘B’

Els de Tito Lossio no baixen el ritme i guanyen al Llagostera B (1-0), que acaba amb nou jugadors

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
El Sants va muntat en un tren d’alta velocitat, a l’estela de l’Horta, el líder de la categoria. I pel que sembla, no es pensen baixar a la propera parada. Diumenge, el conjunt de Lossio es va endur tres punts més que l’ajuda a seguir col·locats a la segona plaça de la taula.
Una expulsió al Llagostera B a la primera meitat va condicionar molt el partit, i el Sants ho va aprofitar. A la segona part, Pep Triadú es va quedar amb nou jugadors, a causa d’una altra expulsió, a Tarrenchs. Tot i això, el Sants no va ser capaç de tancar el partit, i el ‘filialasso’ va poder sorprendre els locals en més d’una ocasió.
Una expulsió molt matinera
El blaugrana Joan Maynau va deixar al seu equip amb inferioritat per vermella directa, al tallar una ocasió clara de gol. Tot i provocar una falta perillosa, el gol no va arribar en aquell moment.
Uns instants abans d’arribar al descans, un servei de banda tret per Adrián, va arribar a Gerard, qui va deixar la pilota de cara perquè Marc Franco (41′) l’enviés al fons de la xarxa.
Marc Gelmà va estar a punt d’empatar el partit en intentar caçar una centrada per banda dreta, però el migcampista no va arribar a desviar la pilota i aquesta es va passejar per l’interior de l’àrea sense trobar rematador.
Una dura derrota pel filial del Llagostera, que baixa fins a la 16º plaça i veu com el bon inici de lliga, va ser totalment anecdòtic. El Sants, per la seva part, continua sense perdre un partit, segueix a quatre punts del rival a batre aquesta temporada, l’Horta.
FITXA DEL PARTIT – PRIMERA CATALANA I (JORNADA 5)
1 – UE Sants: Martín, Alberto, Adrián, Aleix Lage, Marc Franco (Jonatan, 75’), Sergio Navarro, David Gala (Guillem, 75’), Cristian, David Cura (Francesc Aviles, 62’), Cristian Mulero (Luis, 57’), Gerard (Jordi Borrull, 79’).
0 – UE Llagostera B: Pol Busquets, Tarrenchs, Pol Gómez, Marc Ferrer (Oscar, 75’), Joan Maynau, Marc Gelmà, Pere Espuña (Ferran Roca, 79’), Oriol Vila, Rubén, Soufiane (Jordi Maymi, 82’), Jose Manuel (Carlos, 62’).
Gols: 1-0 (Marc Franco, 41’).
Àrbitre: Joan Masip Vidal.
Targetes grogues: Grard, Aleix Lage, Guillem i Adrián pels locals; Oriol Vila pels visitants.
Targetes vermelles: Joan Maynau i Tarrenchs pels visitants.
Estadi: Camp de Futbol de l’Energia

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui