dimarts, 4 d’octubre del 2016

"Més que tres punts". Article de Raul Sanz a @elconvocat

U.E. Llagostera 2-1 At. Balears

El Llagostera recupera el somriure, i venç a l’Atlètic Balears per 2-1

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
El triomf que necessitaven i quan més ho necessitaven. La UE Llagostera va tornar a assaborir diumenge el gust de victòria. Després de tres partits sense guanyar, quedant-se la mel als llavis en més d’una ocasió, ahir els d’Alsina van tornar a ser l’equip que recordem de temporades anteriors.
Dos gols gairebé seguits van donar l’avantatge suficient per a un Llagostera que, tot i encaixar –de penal– el 2-1 abans d’encarar els vestidors, va saber aguantar el resultat fins al final.
Dos gols consecutius
Era un partit en el qual els blaugranes tenien la idea clara des de bon principi. Ara bé, al davant no tenien a qualsevol equip. El control de pilota era renyit al mig del camp i cap dels dos equips aconseguia encadenar una bona jugada que permetis alguna ocasió precisa de gol.
I en aquest moment va sorgir l’estratègia. Manel pentinava una pilota des de la cantonada de Marc Martínez, perquè Pablo Sánchez (17′) rematés sol i pugés l’1-0 al marcador. Encara hi havia gent de peu a la graderia celebrant el primer gol, quan Marc Fernández va originar una gran jugada per banda esquerra i centrar la pilota perquè Robert Simón (19′) ampliés l’avantatge.
A partir d’aquí, els locals van apoderar-se del domini de la pilota i en cap moment es van sentir inquietats pel rival. Pablo va estar a punt de fer el seu segon gol del matí/migdia –a les 12:00, dur horari pel partit–, però el seu remat de cap va sortir desviat.
Tot i que semblava que arribaríem al descans amb el 2-0, l’àrbitre va xiular un clar penal sobre Rubén Jurado, comès per Samu. XIsco (45′) no va desaprofitar l’error del central llagosterenc i va escorçar distàncies al Nou Estadi de Palamós.
Sense (gairebé) dificultats
Tot feia presentar un nou escenari al partit. L’At. Balears havia pujat el 2-1 al marcador abans de tancar el primer acte, i feia semblar que el Llagostera ho pagaria car als segons 45′. Tanmateix, el Llagostera va saber aguantar.
Van anar passant els minuts i cap dels dos equips acabava de generar una ocasió de gol. Només un xut de falta que va passar fregant el travesser va contenir l’alè dels aficionats de la Costa Brava.
Va arribar el moment del debut de Rafa Jordà, qui va tenir un breu període de temps en el qual se’l va veure amb ganes i va poder, fins i tot, anotar el tercer. El matx estava trencat, semblava un d’aquells partits que jugàvem a l’esbarjo del col·legi, en el que uns atacaven i altres –molt pocs– es quedaven defensant. Marc Fernández va tenir un mà a mà amb el porter visitant, però aquest va aturar bé el xut del davanter blaugrana.
Amb agonia i molts nervis, Moragón va salvar al Llagostera, a l’última jugada del partit- Una pilota sortida d’un córner que, després de diversos rebots, va blocar el meta sobre la línia de gol.
L’àrbitre xiulava el final i tant jugadors, com aficionats com Alsina esclataven d’alegria. Tres punts importantíssims que es queden a casa, on segueixen invictes. Amb aquest triomf, els d’Alsina aconsegueixen treure’s pressió de sobre, però no marxen gaire lluny de la zona de promoció de descens que anteriorment ocupaven, ja que se situen a la 15ª plaça. Tres partits a casa, cap derrota; vuit punts. Com a casa, a cap lloc.
FITXA DEL PARTIT – SEGONA DIVISIÓ B GRUP III (JORNADA 7)
2 – UE Llagostera: Moragón, Masó, Rodri, Samu, Valentín, Marc Martínez, Colorado (Rafa Jordà, 80’), Robert Simón (Albarrán, 73’), Marc Fernández, Pablo Sánchez (Rubén Martínez, 61’) i Manel.
1 – At. Balears: Aulestia, Marcel (Tete, 45’), Vallori, Manu, Malik (Biel Guasp, 64’), Kike, David Sánchez, Enzo, Fullana, Xisco (Cristeto, 75’) i Rubén Jurado.
Gols: 1-0 (Pablo Sánchez, 17’); 2-0 (Robert Simón, 19’); 2-1 (Xisco, de penal, 44’).
Àrbitre: Miralles Selma
Targetes: Samu, Rodri, Rafa Jordà i Marc Martínez pels locals; Fullana, Enzo, Kike, Rubén Jurado i Manu pels visitants.
Estadi: Nou Estadi de Palamós

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui