diumenge, 30 d’octubre del 2016

"El moment de marxar ". Article de @carlesbaldellou a @diaridegirona

El moment de marxar

30.10.2016 | 00:00
Una simple trucada de telèfon ho pot canviar tot, i des del moment que responem ens exposem a rebre notícies que poden alterar el nostre futur obligant-nos a prendre decisions per a les quals sovint no estem preparats. Educats en una societat basada a trobar l'estabilitat, dubtem més del compte a l'hora d'aprofitar oportunitats professionals inesperades. Fins i tot en el món del futbol, on tot és més imprevisible.
Això ha portat l'entrenador de porters de la UE Llagostera-Costa Brava les últimes dues temporades, Kiko Martí, a la Xina, per formar part del cos tècnic de la Federació Huanghai. Malauradament amb una derrota. La seva sortida és una més en la llarga llista de noms que han decidit afrontar nous reptes fora del club, fet que ha obligat a Oriol Alsina a renovar el seu entorn de confiança de dalt a baix en poc temps. El destí ha volgut que Martí s'acomiadés en el partit contra el filial del FC Barcelona, equip al qual l'estiu passat va marxar el seu antecessor al càrrec Albert Jorquera, actualment al juvenil del conjunt blaugrana. Abans que ells hi va haver Joan Miquel Salavedra. N'hi ha d'altres. Un dels més significatius Lluís Carrillo, ajudant d'Alsina durant els set ascensos que van portar l'equip de les categories regionals al futbol professional i entrenador principal del primer any de la UE Llagostera durant trenta tres jornades a la Lliga Adelante, i que fa mesos va posar rumb a Tossa de Mar per coordinar el futbol base.
També el preparador físic Xevi Coll, els delegats César Barranechea i Víctor Sánchez, els caps de premsa Jordi Gastó, Albert Bermúdez i Daniel Torrente, i el responsable de material Adrià Fuentes. En total i sense comptar el cos mèdic, onze. Pot entendre's per tant que la trajectòria del Llagostera no passa desapercebuda, i l'adéu de Kiko Martí posa de manifest que també és un trampolí més enllà del terreny de joc. Els protagonistes dels èxits són els jugadors, però el mèrit dels resultats és compartit amb tota la gent que treballa diàriament perquè l'equip assoleixi els objectius fixats. Molta sort Kiko!

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui