diumenge, 30 d’octubre del 2016

"Duel de moments | Prèvia del C.E. Manresa – U.E. Llagostera B". Article de @elconvocat

Duel de moments | Prèvia del C.E. Manresa – U.E. Llagostera B
Passades ja vuit jornades d’ençà que la Primera Catalana es va iniciar, el Llagostera ‘B’ està al seu millor moment. Un punt de la temporada en el que el ‘filialasso’ no té res a veure amb aquell filial blaugrana que fa gairebé dos mesos debutava amb por, i amb victòria, davant el Tona.
Unes setmanes en les quals els de Pep Triadú han agafat responsabilitat per afrontar cada partit. Acumulen tres partits sense conèixer la derrota –dos triomfs i un empat– i no poden arribar en millor moment, ja que la sorpresa de fa una setmana davant el líder, l’Horta, els hi ha pujat la moral pels núvols.
Tot el contrari que el Manresa. L’equip de Dani Fernández no acaba de trobar la peça clau per tirar endavant els partits. Els blanc-i-vermells acumulen cinc partits sense sumar els tres punts. Concretament, l’última alegria es va produir a la tercera jornada, davant el Montcada. D’aquell partit fa més d’un mes, i només el bon inici de la competició ha fet que no estiguin a la part baixa de la taula.
Actualment, Llagostera i Manresa estan a la 9ª i 15ª plaça, respectivament. Diumenge, al Nou Estadi Municipal Congost, a les 12:00, ambdós equips tractaran, d’una banda, de seguir amb la seva bona dinàmica; o d’altra, de capgirar la situació actual amb una victòria.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui