diumenge, 23 d’octubre del 2016

"Decidits a canviar el rumb ".Article de @ribas1975 a @diaridegirona

Decidits a canviar el rumb

Alsina haurà d'improvisar un eix central inèdit per al duel d'aquest migdia al camp del Gavà

23.10.2016 | 07:09
Rubén Martínez, en acció contra el Vila-real B, serà titular avui.
L'equip d'Oriol Alsina s'enfronta aquest migdia al Gavà amb unes ganes extra d'estrenar per fi el caseller de victòries a domicili. Primer perquè el 3-0 de diumenge passat davant el Cornellà ha omplert de moral els gironins i després perquè fa pocs dies a l'estadi de la Bòbila hi van viure una decepció en forma d'eliminació a la Copa Catalunya per penals. El cas és que el Llagostera té entre cella i cella posar d'una vegada per totes el punt i final a l'esfereïdora xifra dels 25 partits sense guanyar lluny de l'estadi Palamós-Costa Brava, (4 empats i 21 derrotes). Això en números dóna un resultat de 4 punts dels últims 75 a fora amb l'afegit que en els quatre desplaçament disputats fins ara els blaugranes no han trobar el camí de la porteria rival.
Per al partit d'aquest migdia, Oriol Alsina s'espera "un rival molt complicat amb jugadors de nivell i que ha obtingut resultats importants com la darrera victòria al seu estadi davant el Barça B amb un jugador menys o el 0-4 a Cornellà". Segons el maresmenc, però, "estem en un bon moment i a veure si ho podem aprofitar". "Hem de saber conviure amb les baixes i esperar que canviï la sort". Un dels handicaps dels llagosterencs és l'alta xifra de baixes que arrossega l'equip des de ja fa una bona colla de jornades. Avui no hi seran Rafa Jordà, Vivancos, Quesada ni Diego Jiménez, lesionats, ni tampoc Samu San José, sancionat. A més a més, el central Rodri, que va patir una trepitjada al peu en el darrer partit, és dubte seriós.
Aquests maldecaps preocupen Alsina, que explica que "fem passos endavant cada jornada, però, mai podem tenir la plantilla completa. Aquesta setmana tenim sis baixes", lamenta el maresmenc. Els gironins recuperen avui Colorado, després d'un partit de sanció.
El rival d'avui arriba immers en una greu crisi institucional arran de la destitució de Juanma Pons ja fa setmanes. El nou tècnic, Óscar Mena, encara no s'ha assegut a la banqueta perquè Pons no està liquidat i va amagar de dimitir la jornada passada. Als barcelonins, el gironí Cristian Herrera està disponible però Mario Roque és baixa.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui