diumenge, 23 d’octubre del 2016

"Un triomf, un salt qualitatiu ". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Un triomf, un salt qualitatiu

Una bona oportunitat. El Llagostera vol enllaçar el segon triomf per primera vegada en la temporada per així oblidar-se de la part baixa de la taula i aproximar-se a la zona més noble

El Llagostera visita avui (a les 12.00 h) la Bòbila de Gavà. El conjunt gironí té com a objectiu sumar els tres punts i enllaçar així dues victòries en la lliga per primera vegada aquesta temporada. De retruc, l'equip dirigit per Oriol Alsina vol posar fi a la malastrugança fora de casa –enguany no hi ha sumat cap punt ni ha fet cap gol– per, una vegada per totes, fer un pas qualitatiu i mirar cap a les posicions més suculentes de la taula.
Els blaugrana ja van visitar la Bòbila el 5 d'octubre en un duel corresponent als quarts de final de la copa Catalunya, un partit en què els entrenadors dels dos equips van alinear els futbolistes menys habituals. “No tindrà res a veure. Tant ells com nosaltres vam fer un onze de circumstàncies amb els jugadors que menys minuts havien acumulat”, confirma l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, que coneix bé el rival i l'analitza així: “El Gavà practica un joc directe. Amb dues o tres passades pot generar perill, ja que al davant té jugadors com Boris, que està en estat de gràcia.” “La velocitat en la línia ofensiva els fa perillosos i també disposen de veterans com Craviotto i Cazorla que aporten equilibri a l'equip”, hi afegeix el tècnic d'Arenys de Mar.
El conjunt del Baix Llobregat ha guanyat només un partit com a local –contra el Barça B i jugant bona part del partit amb un futbolista menys–, una única alegria enmig de la crisi institucional que ja s'ha emportat l'entrenador de l'ascens, Juanma Pons, a qui el club encara ha de liquidar el contracte, fet que impedeix a Óscar Mena, desil·lusionat amb l'actitud dels directius, asseure's a la banqueta per dirigir els seus homes.
Amb moral i confiança
El Llagostera va oblidar amb una victòria a casa contra el Cornellà (3-0) la golejada encaixada al camp del Mallorca B (4-0). Els llagosterencs volen encadenar una bona sèrie de resultats per instal·lar-se en una regularitat que els ha de portar a les posicions més elevades de la taula. “Després d'una victòria la setmana és més fàcil per a tots. La plantilla s'ha entrenat bé i amb la il·lusió d'allargar el bon moment. De tota manera un bon resultat no t'ajuda a vèncer el següent enfrontament, ja que cada partit és complicat”, diu Alsina, que per al matx contra el Gavà té les baixes confirmades de Vivi, Diego, Nando i Jordà, tots ells lesionats, i Samu, sancionat. El problema serà en la posició de central, ja que Rodri podria no arribar a temps al matx per un fort cop en un dit del peu. Aquest fet obligaria Alsina a alinear Eloi Zamorano i, segurament Pol Gómez, tots dos del filial de primera catalana.

LA PRÈVIA


El Gavà practica un joc directe, i amb dues o tres passades pot generar perill, ja que al davant té jugadors com Boris, que està en forma

La plantilla s'ha entrenat bé i amb la il·lusió d'allargar el bon moment per mirar més amunt
Oriol Alsina
entrenador del llagostera

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui