diumenge, 23 d’octubre del 2016

"Revenja blaugrana". Article de Raul Sanz a @elconvocat

C.F. Gavà – U.E. Llagostera

El Llagostera tractarà de refer-se de l’eliminació de fa unes setmanes a la Copa Catalunya davant el Gavà

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
El Gavà torna a La Bóbila, escenari on només fa dues setmanes va donar la sorpresa al sortir victoriós davant el Barça B que, en aquell moment, era líder de la categoria. Aquest cap de setmana, a la 10ª jornada de la Segona Divisió B, la situació al club és distant.
Després de la derrota a Sabadell, l’equip segueix sense poder ser dirigit per un entrenador, ja que el president encara no ha pagat a l’ex-entrenador, Juanma Pons. Per aquest motiu, l’última setmana a Gavà està essent calenta i l’afició espera que la fugida de la junta directiva, així com el cos tècnic, no provoqui una pèrdua de concentració pel partit del diumenge.
Hora forastera?
Amb tot aquest revolt, els d’Alsina han d’intentar aprofitar el moment pel qual travessa el Gavà per poder sumar la primera victòria com a visitant. Guanyar fora de casa segueix sent una tasca pendent pels blaugranes; un problema que acumula des de fa temps. La temporada passada, a la Liga Adelante –actualment, Liga 1|2|3–, no va poder sumar els tres punts en cap dels vint-i-un partits que va jugar com a visitant. I aquesta temporada, segueix en la mateixa línia.
Així doncs, els de la Costa Brava buscaran la revenja de l’eliminació a la Copa Catalunya fa dues setmanes als quarts de final. Amb una victòria, a més d’agafar moral al retrobar-se amb el triomf fora de casa, acumularien dues victòries consecutives. Amb la qual cosa, recuperarien sensacions i regularitat per poder seguir pujant esglaons a la taula.
La victòria per 3-0 davant el Cornellà ha de ser un altre al·licient per, diumenge a les 12:00, emportar-se el sac de punts de Gavà.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui