dissabte, 3 de setembre del 2016

"El triomf no pot esperar més". Article de @educiu a @lesportiucat

El triomf no pot esperar més

2a divisió B. El Llagostera, que ha sumat un sol punt en les dues primeres jornades, rep la visita de l'Atlètic Saguntí (18.30 h) amb l'objectiu d'aconseguir la primera victòria i fer-se fort a casa

Rodri, disputant una pilota el diumenge passat Foto: R.L./HERALDO.
1
Amb la plantilla ja sencera després del tancament de mercat, el Llagostera vol revertir el fluix inici de lliga d'un sol punt aconseguit en les dues primeres jornades (1-1 en el debut a casa contra l'Espanyol B i derrota per 2-0 la setmana passada al camp de l'Ebre). El conjunt dirigit per Oriol Alsina té entre cella i cella la primera victòria del curs i ho intentarà avui en la visita de l'Atlètic Saguntí (a les 18.30 h), un equip que viu la primera temporada a segona B i que també ha començat el campionat amb mal peu, en aquest cas amb dues derrotes (3-1 al Miniestadi i 0-1 contra el Sabadell). Tot i això, el Llagostera no es refia de la poca experiència del rival en la categoria ni tampoc dels mals resultats inicials del conjunt dirigit per David Gutiérrez, Guti, tal com demostren les paraules d'Oriol Alsina, tècnic llagosterenc. “Crec que mereixem tenir més punts dels que tenim, però de moment n'hem sumat un i ara anem per la primera victòria, hem de continuar remant. Volem fer-nos forts a casa i que no s'escapin els tres punts, tot i que sabem que serà molt complicat, perquè al davant tindrem un equip amb bones individualitats, amb molt d'ofici i intens. Tenen jugadors contrastats i defensen amb les línies molt juntes, a més de tenir dosis de qualitat i de ser perillosos en les jugades d'estratègia”, explica Oriol Alsina, que recuperarà el central Samu San José però que continuarà sense poder disposar de Rafa Jordà, encara de baixa per culpa d'una microruptura. “La d'en Rafa és una absència important, però tenim molts altres jugadors a la davantera que estan complint molt bé i confiem en ells”, explica Alsina.
Caldrà veure si Alsina inclou en la convocatòria algun dels últims fitxatges, com ara Albert Vivancos, Jorge Shafa i Pol Calvet, aquests dos últims fitxats dimecres, en l'últim dia de mercat. Qui sembla que té més possibilitats és Vivi, que ja haurà acumulat tres dies d'entrenament amb el seu nou equip. També hi ha incògnites sobre l'onze titular que pot presentar el Llagostera en el tercer partit de lliga (en el segon hi va haver tres canvis respecte al debut), un plantejament que segons Alsina no estarà influenciat per l'última derrota a La Almozara: “Cada partit és diferent, i repeteixo, crec que hem fet mèrits per tenir quatre punts en comptes d'un. Tot i que encara ens falta acabar-nos d'acoblar, estic molt content amb el rendiment dels meus jugadors, independentment dels resultats.”

LA PRÈVIA

Mereixem més punts dels que tenim, però de moment en tenim un i ara anem per la primera victòria, hem de continuar remant

UN SI I UN NO

El Llagostera, que recuperarà el central Samu San José, encara tindrà la baixa de Rafa Jordà

ENCARA PITJOR

Sabem que serà complicat, perquè el rival té bones individualitats, ofici i és intens
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
0
punts
ha sumat l'Atlètic Saguntí en els dos primers partits de lliga, amb derrotes contra el Barça B (3-1) i el Sabadell (0-1)
Darrera actualització ( Dissabte, 3 de setembre del 2016 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui