diumenge, 11 de setembre del 2016

"Confirmar el bon moment". Article de Raul Sanz a @elconvocat

Diumenge, al José Rico Pérez, el Llagostera tractarà de reafirmar la bona dinàmica de joc que duu a la lliga

Raul Sanz

Raul Sanz

Redactor
Si fem un pas enrere, i suprimim el partit de Copa davant el Racing, podríem dir que els d’Alsina arriben a Alacant amb grans possibilitats d’endur-se els tres punts. Però com a periodistes esportius, no ho podem fer.
A l’últim partit, a Santander, el Racing va ser molt superior sobre el conjunt català. És feina d’Oriol Alsina i els jugadors, doncs, rectificar i corregir els errors que van cometre i que van permetre un domini local tan gran.
Tot el contrari que l’Hèrcules. No va guanyar de manera clara, però va passar ronda gràcies als penals. Ni ells ni el Cartagena van ser capaços de desequilibrar la balança cap a un costat o un altre i, després del definitiu 1-1, els de Luis García Tevenet van superar als locals des de la línia dels onze metres.
Al·lèrgia en sortir de Palamós
Tal com va passar la temporada anterior a la Lliga de Plata –ni una victòria a fora–, el Llagostera segueix sense trobar-li el gust a guanyar en un estadi que no és el seu.
Va finalitzar la passada campanya amb zero victòries de vint-i-un partits possibles. Per aquesta mala estadística, l’equip blaugrana va descendir a la categoria on està ara, la Segona Divisió B.
Doncs bé, tan sols s’ha jugat un partit lluny del Nou Estadi de Palamós, dos si contem la Copa, i no s’ha tret res positiu de cap dels dos. Els únics punts que han pujat al caseller s’han produït amb l’afició al costat, a Palamós –una victòria i un empat–.
A la Diada, i amb el rere fons de la manifestació pel dret a decidir de Catalunya, el Llagostera intentarà trencar aquesta mala ratxa. I no ho tindrà fàcil, ja que, al seu davant, s’hi trobarà l’Hèrcules.
Un equip que milita a la Segona B, però que no fa molt assetjava el Camp Nou (0-2), guanyant al Barça de Guardiola. És cert que no és l’equip que era, però ja van mostrar el seu potencial a la primera jornada, amb un contundent 0-4 a casa del Gavà. Tot i que una setmana després van caure derrotats amb el Barça B.
Diumenge, a les 19:00, una nova oportunitat per ambdós equips d’escalar llocs a la taula.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui