diumenge, 5 de juny del 2016

El Llagostera, en el seu últim partit a Segona A, deixa el Saragossa sense promoció d'ascens a Primera.Article de Esport 3

L'equip gironí, aprofitant la velocitat al contraatac d'un excel·lent David Querol, ha firmat una golejada davant d'un dels aspirants a l'ascens en el seu comiat de la categoria
Daniel Alento
Els jugadors del Llagostera celebren un gol de Querol (LaLiga.es)
El Llagostera s'ha acomiadat de la Segona Divisió A, categoria on ha jugat les dues últimes temporades, amb una golejada per 6 a 2 davant d'un dels equips que al començament d'aquesta última jornada aspirava a jugar el play-off d'ascens a Primera, el Saragossa. El problema aquest any pels catalans no ha estat sumar a casa, sinò la seva sequera de punts com a visitants.
Els homes d'Oriol Alsina han obert ben aviat el marcador. En el minut 12, una gran passada a l'espai d'Edu Oriol ha deixat sol David Querol davant d'Herrera, i el davanter no ha perdonat. Els aragonesos, necessitats de com a mínim un punt per seguir aspirant a l'ascens, han avançat línies abans d'encaixar el segon gol, en el minut 29, en una brillant vaselina del mateix Querol per batre un porter rival avançat.
Els homes de Lluis Carreras han intentat tornar a ficar-se en el partit a la represa. Ángel ha tingut dues bones arribades des de la banda esquerra de l'atac en els primers minuts de la segona part. Però a la contra, els catalans han anotat el 3 a 0 després que Jesús Imaz aprofités dins l'àrea una centrada de Samu de los Reyes. En el minut 61, David Querol ha fet el seu tercer gol aprofitant una mala entesa entre Herrera i el central Guitián.
En el minut 68, Ruyman ha comés un clar penal, el que ha donat l'ocasió a Jaime de fer el primer gol visitant. Cinc minuts més tard, i després d'un gran control, Ángel ha fet el 4 a 2. Els aragonesos han tornat a creure en la remuntada fins que Querol ha aconseguit el seu pòquer de gols en el minut 76 en una sortida al contraatac. Dos minuts més tard, en una nova badada defensiva, Jordi López ha fet el 6 a 2. El Llagostera ha marxat de Segona A deixant fora de la lluita per l'ascens el Saragossa.