dissabte, 14 de maig del 2016

"Nova crida a l'afició". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

Nova crida a l'afició

Llagostera. El tècnic del conjunt gironí anima la gent perquè vagi al Palamós-Costa Brava per tal de fer un pas més cap a la permanència: “Els necessitem; ens han d'ajudar a guanyar”

Oriol Alsina durant una roda de premsa Foto: JOAN SABATER.
1
El Llagostera sap que per tenir més possibilitats de triomf, l'estadi Palamós-Costa Brava ha de presentar una bona entrada, factor clau per tal que l'afició empenyi el seu equip. En els darrers enfrontaments a casa, coincidint amb el tram del curs en què els llagosterencs han estat més necessitats de punts, l'afició ha respost i l'afluència de públic ha augmentat –les promocions i invitacions hi han tingut molt a veure.
Per al matx contra el Còrdova, Alsina fa una nova crida als aficionats. “Ells són qui en els moments més complicats ens ajuden més. Serà un partit molt llarg i no podem afluixar en cap instant. Quan ens empenyen l'equip ho nota i reacciona; és llavors quan es converteixen en el jugador número dotze”, diu el tècnic.
Menys en el partit contra el Nàstic, en què la pluja va fer la guitza a les dues aficions (2.119 espectadors), l'estadi ha registrat afluències de vora els 3.000 espectadors, sempre segons el club –3.156 contra el Bilbao Athletic i 3.099 en el darrer matx contra l'Oviedo.
Darrera actualització ( Dissabte, 14 de maig del 2016 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui