dissabte, 14 de maig del 2016

"A Palamós, sense temors". Article de J. Sebastian a @lesportiucat

A Palamós, sense temors

Llagostera. Els bons números que estan firmant en la segona volta com a locals són el gran argument per als gironins a l'hora d'intentar superar el Còrdova, un nou candidat a l'ascens

Els jugadors del Llagostera celebren l'1-0 de Natalio contra l'Oviedo Foto: JORDI RIBOT / ICONNA.
1
En aquest punt de la temporada i amb tot el que s'està jugant, el Llagostera no hauria de tenir cap mena de por de cap dels seus contrincants, i menys al Palamós-Costa Brava. Els bons números que està firmant el conjunt dirigit per Oriol Alsina en la segona volta com a local és el principal argument de la plantilla llagosterenca a l'hora d'enfrontar-se a equips de superior plantilla i pressupost com l'Oviedo (2-0), o demà, el Còrdova. Gràcies a la solidesa al darrere –només ha encaixat tres gols en vuit enfrontaments– i l'agilitat pel que fa a endreçar l'esfèrica a la porteria rival –ha fet catorze dianes –, el Llagostera ha pogut sumar disset punts després d'un balanç de cinc victòries, dos empats i una única derrota –contra el Girona (0-1), amb un gol de penal materialitzat per Àlex Granell–: “Hem demostrat que podem competir i guanyar contra qualsevol equip. Ja a Còrdova vam fer un bon enfrontament i vam perdre immerescudament. A casa, però, amb els jugadors molt endollats i amb la confiança extrema de les victòries dels darrers partits, sentim que tenim més opcions”, comenta l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, que pensant en la possibilitat de sumar una altra victòria, hi afegeix: “Hi ha una línia molt fina entre guanyar, empatar o perdre un partit. Si es decanta cap a nosaltres, el pas que farem serà important. Fins i tot ens pot donar l'opció d'anar a Miranda [a jugar contra el Mirandés] amb opcions de sortir del pou, o dependre de nosaltres en funció dels altres resultats.”
La confiança dels blaugrana com a locals ha arribat a nivells insospitats. Si bé els números firmats són un bon aval, la magnitud dels contrincants no ha estat cap problema per als d'Alsina: “Hem de competir com ho fem a Palamós últimament i confiem en què la nostra gent ens ajudi. Si fem un matx semblant als darrers, anirem bé. Hem estat capaços de remuntar partits, com contra el Bilbao Athletic o el Nàstic, tot i que vam empatar. A casa som molt fiables i ho hem de continuar demostrant”, diu Alsina.
Dubtes fins a última hora
El tècnic d'Arenys de Mar tindrà molts dubtes a l'hora de confeccionar el seu onze inicial. Durant la setmana, futbolistes com ara Edu Oriol, Chus Herrero o Marcos Tébar han hagut d'entrenar-se a un ritme inferior al dels companys per mirar de superar les seves molèsties físiques. Cap d'ells serà baixa per al partit, però segons el seu estat de forma el mateix diumenge el cos tècnic decidirà si surten d'inici o des de la banqueta per ajudar els companys: “Hem de valorar com participaran en el matx. Normalment tenim interioritzat l'onze inicial i gairebé mai repetim. Estem contents del rendiment del 90% de jugadors en la victòria contra l'Oviedo, però hi ha factors que poden alterar l'11 definitiu contra el Còrdova”, assegura Alsina, que tindrà les baixes de Samu, per contracte, i de Quesada, lesionat de gravetat.

EL PROTAGONISTA

A casa, amb els jugadors endollats i amb la confiança extrema de les victòries dels darrers partits, sentim que tenim més opcions

EL BON BALANÇ

El Llagostera és el tercer equip amb millors números com a local en la segona volta
Hem demostrat que podem guanyar i competir contra qualsevol. Hem de mantenir la línia
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Darrera actualització ( Dissabte, 14 de maig del 2016 02:00 )

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui