dissabte, 14 de maig del 2016

FIDEL CHAVES EXTREM DEL CÒRDOVA:“Guanyar el Girona ens ha reforçat”. Article de @educiu a @lesportiucat

FIDEL CHAVES  EXTREM DEL CÒRDOVA

“Guanyar el Girona ens ha reforçat”

Si fem les coses bé podrem aspirar al ‘play-off', però necessitem recuperar la regularitat de principi de curs”

“Em van agradar molt contra l'Oviedo; a casa són molt intensos i segur que serà un partit molt complicat”

Fidel, celebrant un gol, amb Luso darrera seu Foto: EL DÍA DE CÓRDOBA.
1
Estaré eternament agraït a Raül Agné, que em va donar l'oportunitat de debutar en el futbol professional
Mirant els números potser és la meva millor temporada, però sobretot vull pujar i tornar el Còrdova on es mereix
Fidel Chaves de la Torres (Minas de Riotinto, Huelva, 27-10-1989) és un dels jugadors de més talent del Còrdova. Amb dues temporades d'experiència a primera divisió (una amb l'Elx i el curs passat amb el Còrdova), l'extrem va debutar en el futbol professional de la mà de Raül Agné en el Recreativo (2010), està a un gran nivell de forma i ja ha marcat deu gols en la lliga (el seu sostre eren quatre). Fidel encara té l'esperança de jugar el play-off i de tornar a l'elit amb el Còrdova, però primer es vol centrar a guanyar el Llagostera a Palamós, un repte que no espera que sigui gens fàcil.
L'última victòria contra el Girona (1-0) els va acostar a només un punt del ‘play-off', una situació que no està gens malament.
Sí, va ser una victòria molt important perquè veníem d'una ratxa bastant complicada, sobretot a casa. Va ser un triomf contra un gran equip i que segur que ens donarà confiança per als següents partits, ens ha reforçat.
Només queden cinc partits per al final de la lliga. Creu que aconseguiran estar entre els sis primers classificats?
Tots els equips es juguen alguna cosa i d'aquí al final serà complicat, ens tocarà jugar contra equips tant de la part alta de la taula com també de la baixa. Tot i així crec que si fem les coses bé podrem aspirar al play-off, però necessitem recuperar la regularitat del principi.
Marquen molts gols (51), però també n'encaixen força (49).
Sí, vam tenir una ratxa en què encaixàvem molts gols i a 2a A cada gol en contra et perjudica molt, però ara només n'hem encaixat un en les últimes quatre jornades i aquesta és la línia a seguir. Tenim molta pólvora en atac i si marquem tenim moltes possibilitats de guanyar.
Tot just diumenge van obtenir la primera victòria a casa de la segona volta. Ja era hora.
Sí, ens estàvem mantenint en una bona posició gràcies als punts que sumàvem a fora, però en els últims partits no aconseguíem guanyar a casa i per sort ho vam canviar contra el Girona. Si volem estar a dalt hem de fer-nos forts a casa, i ho intentarem en els últims dos partits que ens queden com a locals.
En canvi a fora són el segon millor equip amb 26 punts, empatats amb el Girona i nomes superats per l'Alavés (27). Pot ser un punt a favor, tenint en compte que han de jugar tres dels últims cinc partits a fora?
En la primera volta érem un dels millors equips a casa i ara som un dels millors a fora. El futbol són ratxes i dinàmiques. Potser ens sentim més còmodes a fora, però si volem ascendir haurem de ser regulars.
Ara visiten el Llagostera, un equip que s'hi juga la vida per no baixar de categoria i que a casa s'ha fet molt fort.
Sí, a casa són un equip intens, que pressiona al davant i que et deixa molt pocs espais. L'altre dia els vaig veure contra l'Oviedo i em van agradar molt. Tot l'any han estat lluitant en la zona baixa, però és un equip que fa moltes coses bé i que té jugadors de molta qualitat; segur que serà un partit molt complicat. Els desitjo tota la sort del món després d'aquest partit, perquè hi tinc amics, com José Carlos.
Com bé diu s'enfrontarà a José Carlos, amic, excompany d'equip i que va néixer al mateix poble que vostè.
Exacte, tots dos som de Minas de Riotinto i hem coincidit bastant, sobretot quan érem més petits i també el curs passat en el Còrdova, fins que ell es va tornar a lesionar. Per sort ara s'ha recuperat i està aportant coses positives al Llagostera.
Amb deu gols està batent els rècords personals. És la seva millor temporada?
També recordo el meu primer any a primera amb l'Elx, però mirant els números potser sí. Sobretot el que vull és pujar i tornar el Còrdova on es mereix.
Raül Agné el va fer debutar en el futbol professional l'any 2010 en el Recreativo de Huelva (2a A). Això no s'oblida.
Sí, li n'estaré eternament agraït, em va donar l'oportunitat de debutar en el futbol professional. Em va agradar molt compartir aquell tram final de temporada amb ell i espero tornar-me'l a trobat aviat.
Darrera actualització ( Dissabte, 14 de maig del 2016 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui