divendres, 13 de maig del 2016

"Benja es tornarà a veure les cares amb la seva bèstia negra". Article de @marc_brugues a @diaridegirona

Benja es tornarà a veure les cares amb la seva bèstia negra

El davanter va ser refusat pel conjunt andalús el 2012 degut a una lesió i després va veure com li frustrava l'ascens amb el Las Palmas

13.05.2016 | 00:00
Benja intenta controlar una pilota durant el partit de la primera volta a l´Arcángel.
Benja intenta controlar una pilota durant el partit de la primera volta a l´Arcángel.
El Llagostera té diumenge una nova final, l'enèsima de la temporada, contra un Còrdova que arriba motivat després d'haver doblegat el Girona l'última jornada a l'Arcángel (1-0). Els gironins, però, són conscients de la importància dels tres punts que, de sumar-los, podrien fer que retallessin encara més la distància amb la permanència, que ara és de 4 punts. El duel entre el Llagostera i el Còrdova suposarà uns quants retrobaments d'exjugadors del conjunt andalús que ara defensen la samarreta blaugrana. Des de José Carlos, que hi va ser el curs passat, fins a Juanjo Expósito (2009-10) passant per l'home més en forma i el gran perill dels gironins, Natalio Lorenzo (2008-09). També Samu de los Reyes, el qual encara pertany al Còrdova, que el té cedit al Llagostera i que per aquest motiu no podrà jugar diumenge. Qui també va tenir una experiència, en el seu cas gens positiva, va ser Benja. El davanter va fitxar pel Còrdova el 2013 -anunciat oficialment el 27 de juny- després d'acabar contracte amb el Girona, però el club andalús va renunciar a la seva incorporació perquè no acabava de veure clara la recuperació de la lesió de genoll que s'havia fet amb el Girona uns mesos abans. Arran de la decisió del Còrdova de no quedar-se'l, Benja va quedar sense equip fins que el Las Palmas el va incorporar a la segona volta de la Lliga. El Còrdova es tornaria a topar en el camí de Benja en el play-off a Primera, quan els andalusos van deixar sense ascens els canaris amb un gol al darrer segon. El primer retobament entre Benja i el Còrdova va ser a la primera volta (2-0).
Mentrestant, Oriol Alsina continua pendent dels jugadors que té tocats (Tébar, Juanjo, Chus Herrero i?Edu Oriol). En principi, el tècnic confia recuperar-ne algun. De la seva banda, ahir el golejador Florin Andone, amb un fort cop al genoll, no es va entrenar. A més, el porter titular Razak no va poder acabar l'entrenament d'ahir en fer-se mal tot fent una palomita.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui