dijous, 19 de maig del 2016

“Hi haurà condicionants”. Article de M. Salgas a @lesportiucat

“Hi haurà condicionants”

Suggeriments. L'Ajuntament de Palamós presenta un plec de propostes per donar suport a la fusió, entre les quals hi ha garantir que qualsevol nen de la localitat hi puguin continuar jugant

L'Ajuntament de Palamós va fer pública la seva posició respecte a la fusió entre els dos clubs en un comunicat en què desmentia les informacions de dilluns sobre el seu paper d'actor en l'operació: “L'Ajuntament de Palamós en tot moment se n'ha mantingut al marge, ja que considera que aquesta és una decisió privada que només els socis poden acordar.” El club palamosí va informar el consistori en una trobada celebrada fa només uns dies: “L'Ajuntament va ser informat d'aquesta intenció la setmana passada per part dels responsables de les dues entitats esportives. [...] Els presidents dels dos clubs van exposar la seva intenció de tancar aquest acord, que valoraven molt positivament per al futur i la projecció de les dues entitats.”
En declaracions a aquest diari, l'alcalde de Palamós, Lluís Puig, va dir que l'Ajuntament respecta l'acord que puguin prendre dues “entitats independents”, però va supeditar futures col·laboracions a una sèrie de condicions que també s'esmenten en el comunicat. “Hi ha uns condicionants que ens preocupen, com ara que qualsevol nen i nena de Palamós pugui jugar a futbol al seu municipi.” El consistori també vol que la fusió no comporti un augment de les quotes i que el nom de la població es mantingui en la nova denominació del club. Un altra condició és que la fusió compti amb el futbol de base local, representat per la Fundació Esportiva Palamós i Global Sport.
Puig va dir que va trobar bona predisposició de les parts per respectar aquest plec de peticions i va dir que estaran pendents dels propers moviments abans de pactar acords de col·laboració: “El primer pas és que els socis i accionistes dels clubs decideixin si volen continuar endavant. Després seurem.”

LES REACCIONS

Hi ha bona predisposició
al club de respectar els nostres suggeriments, però primer han de decidir els socis
Un cop creat el nou club, serà el moment de seure per parlar de possibles col·laboracions
Lluís Puig
ALCALDE DE PALAMÓS
Darrera actualització ( Dimecres, 18 de maig del 2016 02:00 )

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui