dijous, 19 de maig del 2016

“Hem de matisar el nom”. Article de M. Salgas i a @lesportiucat

“Hem de matisar el nom”

Amb reserves. L'alcalde de Llagostera entén el projecte, però no vol renunciar a perdre el nom de la població en la denominació del nou club i recorda l'aportació de l'Ajuntament

L'alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, és comprensiu amb l'acord de fusió de les dues entitats: “Ens sap greu, però també ho entenem. La UE Llagostera té un projecte de molta envergadura que un municipi de 8.000 habitants com el nostre no pot assumir. L'ajut que necessita, l'Ajuntament no el pot oferir. Si tens un projecte i els recursos que necessites no els tens al poble és normal anar-los a buscar en un altre lloc.” També es va mostrar decidit a continuar col·laborant amb el club, tot i que li falta conèixer els detalls de la fusió: “No sabem exactament què diu el conveni, ni què passarà amb el futbol de base, ni amb el nom de Llagostera. Hem d'acabar de definir en quins termes voldran fer servir les instal·lacions municipals, quin paper juga el filial, que és l'equip on juguen els jugadors de Llagostera...” En tot cas, Santamaria va prioritzar la bona marxa del futbol de base a la població: “Estaré al costat dels pares dels nens que juguen a Llagostera, i posarem el que calgui a la seva disposició perquè continuïn jugant en nom de Llagostera.”
La importància del nom
Santamaria va dir que no veia clara la desaparició del nom de la població en la nova denominació del club, i aquest podria ser un dels principals esculls entre el consistori i la nova entitat, que ja ha anunciat que el seu nom serà Palamós-Costa Brava: “Hem d'acabar de matisar la desaparició. L'Ajuntament destina entre setanta i vuitanta mil euros anuals al camp, que és d'ús exclusiu per a la UE Llagostera. En fem un manteniment, i vam pagar la gespa artificial perquè la subvenció que es va demanar encara no s'ha cobrat. Tinc l'obligació de defensar el nom de Llagostera i necessitem una justificació per continuar pagant aquests diners.”

LES REACCIONS

Tinc l'obligació de defensar el nom de Llagostera i necessitem una justificació per continuar pagant aquests diners
Entenem el projecte. L'ajut que necessita el club no el pot oferir el nostre municipi
Fermí Santamaria
ALCALDE DE LLAGOSTERA
Darrera actualització ( Dimecres, 18 de maig del 2016 02:00 )

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui