dimarts, 17 de maig del 2016

“Els collons no ens els acabaran”. Article de @educiu a @lesportiucat

“Els collons no ens els acabaran”

Oriol Alsina Entrenador del Llagostera

Alsina dóna indicacions en el partit d'ahir contra el Còrdova Foto: JOAN CASTRO / ICONNA.
1
Oriol Alsina va donar molt mèrit a la victòria contra el Còrdova, ja que considera que l'equip andalús és el millor que aquesta curs ha passat pel Municipal Palamós-Costa Brava: “La victòria té un mèrit extraordinari. És el millor equip que ha passat per casa aquesta temporada. Només ens valia guanyar, i ens ha sortit de cara contra l'equip que ens ha posat més dificultats a casa. Ells han arribat a porteria més vegades, però el que importa és qui acaba fent el gol.”
Alsina va donar molta importància al fet que l'únic gol del partit coincidís amb el millor moment del Còrdova i amb el pitjor del Llagostera: “El gol ha estat decisiu psicològicament. Ells havien estat superiors i havien tingut moltes ocasions, però no havien marcat. En canvi nosaltres en la primera jugada hem fet el gol. Psicològicament nosaltres hem sumat i ells han restat.”
L'entrenador del Llagostera va elogiar l'actitud dels seus jugadors, especialment per l'entrega de la segona part: “Hem fet una segona part esplèndida, amb jugadors que han jugat infiltrats i que s'hi han deixat la vida. Teníem limitacions físiques, però la lluita i l'entrega dels nostres jugadors ha estat per sobre del límit. Han acabat morts. La victòria ha estat èpica, contra un rival que mereix el play-off.” També va destacar la bona línia de l'equip a casa en les últimes jornades: “En els últims nou partits a casa només hem encaixat tres gols en contra, i això té mèrit.” Tot i la victòria, el Llagostera continua a quatre punts de la salvació, però Alsina espera seguir retallant: “La setmana passada els resultats dels rivals ens van afavorir. L'equip té la moral alta i està convençut que es pot salvar. Estem en una bona dinàmica i tenim un nivell important.” I va concloure, de manera clara i meridiana, que el Llagostera no quedarà per entrega i intensitat: “Els collons no ens els acabaran mai.”

L'ENTREGA

“Hem fet una segona part esplèndida, amb jugadors infiltrats que s'hi han deixat la vida”

LA VICTÒRIA

“Té un mèrit extraordinari perquè és contra el millor equip que ha passat per casa aquest curs”

RATXA A CASA

“En els últims nou partits a casa només hem encaixat tres gols en contra, i això
té mèrit”
Darrera actualització ( Dilluns, 16 de maig del 2016 02:00 )

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui