dimarts, 17 de maig del 2016

"Dos triomfs seguits per primera vegada". Article de @educiu a @lesportiucat

Dos triomfs seguits per primera vegada

Vital. El Llagostera havia enllaçat dues vegades dues sèries de dos partits sense perdre i una de tres, però mai sis punts en dues jornades

Fofo, just abans d'engaltar un xut Foto: JOAN CASTRO / ICONNA.
1
Com a casa, enlloc, així que el Llagostera va aprofitar el segon partit consecutiu al Palamós-Costa Brava per sumar dues victòries seguides per primera vegada aquesta temporada (fa dos dissabtes els llagosterencs van superar l'Oviedo 2-0), una ratxa que només l'Elx, el Girona i el Leganés han aconseguit aquest curs a segona A com a locals.
Anteriorment, el conjunt dirigit per Oriol Alsina havia enllaçat dues vegades una sèrie de dos partits sense perdre (2-2 a Montilivi i 4-1 contra l'Elx, i 1-1 al Martínez Valero i 3-0 amb el Mallorca), i també una de tres partits sense derrota (victòria 2-1 contra el Bilbao Athletic i empats a Sòria (1-1) i amb el Nàstic (1-1), però mai una de dues victòries seguides.
Ara els de la Costa Brava jugaran diumenge vinent al camp del Mirandés amb l'objectiu d'enllaçar per segona vegada tres partits sense perdre i, a poder ser, amb un ple de tres victòries.
Girona-Llagostera
2-2
Jornada 6
Llagostera-Elx
4-1
Jornada 7
Elx-Llagostera
1-1
Jornada 28
Llagostera-Mallorca
3-0
Jornada 29
Llagostera-B. Athletic
2-1
Jornada 33
Numància-Llagostera
1-1
Jornada 34
Llagostera-Nàstic
1-1
Jornada 35
Llagostera-Oviedo
2-0
Jornada 37
Llagostera-Còrdova
1-0
Jornada 38
Darrera actualització ( Dilluns, 16 de maig del 2016 00:00 )

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui