dilluns, 11 d’abril del 2016

"Tots pendents de Fofo". Article de @educiu a @lesportiucat

Tots pendents de Fofo

Problemes. El Llagostera i el jugador estan en espera de conèixer l'abast exacte de la lesió, que podria ser greu. D'altra banda Juanjo s'està recuperant del cop al cap que va rebre també en la primera part, però en principi el davanter no hauria de ser baixa

Fofo, en un entrenament a Palafrugell Foto: JOAN SABATER.
1
L'única taca del Llagostera en el partit contra el Bilbao Athletic van ser les lesions que van presentar en la primera meitat Juanjo Expósito i Fofo, sobretot la d'aquest últim, que va ser enretirat en llitera i traslladat a l'hospital després de l'enfrontament. L'exdavanter del Mallorca podria tenir una lesió greu al genoll i es tem perquè no sigui un trencament dels lligaments encreuats, cosa que obligaria Fofo a passar per la sala d'operacions i a estar uns sis mesos allunyat dels terrenys de joc. Tot i així, el jugador encara està en espera de fer-se més proves que determinin l'abast exacte de la lesió, sense descartar que el problema pugui ser de menisc, cosa que sens dubte seria una gran notícia i rebaixaria considerablement el temps de baixa.
D'altra banda Juanjo s'està recuperant del fort cop al cap que va rebre durant el partit i que el va obligar a demanar el canvi, ja que el jugador es trobava completament marejat. Juanjo va acabar amb dolor al cap i en tota la zona de les cervicals, tot i que en principi no hauria de tenir problemes per integrar-se a la dinàmica de grup durant la setmana. De cara al pròxim partit al camp del Numància (dissabte a les 18 h) el Llagostera estarà molt pendent de veure com evolucionen els jugadors que arrosseguen problemes físics, com ara David Querol, Emilio Sánchez i Jordi López.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui