dilluns, 11 d’abril del 2016

"Reforçats, però la salvació torna a estar a cinc punts". Article de @educiu a @lesportiucat

Reforçats, però la salvació torna a estar a cinc punts

Llàstima. El Llagostera es va imposar en la ‘final' contra el Bilbao Athletic (2-1) i va confirmar la solidesa a Palamós, però la victòria de l'Osca contra el Nàstic no permet retallar als gironins

Imaz, Natalio i Benja, celebrant el 2-1 del davanter contra el Bilbao Athletic Foto: J.R/ICONNA.
1
El Llagostera no va fallar dissabte contra el Bilbao Athletic (2-1) i va aconseguir una victòria vital per mantenir esperances de salvació a final de temporada. Els llagosterencs van treure l'orgull, van remuntar el gol inicial d'Aketxe en només dos minuts –Yeray va marcar en pròpia porteria l'1-1 i Benja va capgirar el resultat just després–, i van demostrar una capacitat de reacció que va fer embogir l'afició del Palamós-Costa Brava, cada vegada més acostumada a celebrar els triomfs del seu equip.
I és que el Llagostera ha fet del seu estadi un fortí, com ho demostren les quatre victòries en els últims cinc partits com a local del conjunt dirigit per Oriol Alsina (12 punts dels últims 15), que dissabte vinent tindrà a Sòria (a les 18 h) l'enèsima oportunitat d'assolir el primer triomf de la temporada a fora –fins ara els de la Costa Brava només acumulen dos empats a camp contrari: a Montilivi i a Elx.
L'Osca fa la feina
La victòria contra el Bilbao Athletic va permetre al Llagostera anar-se'n a dormir a tres punts de la zona de permanència, una distància que ahir es va ampliar a cinc després del triomf de l'Osca contra el Nàstic (2-0). D'aquesta manera els d'Anquela van recuperar la dinovena posició (36 punts) i van deixar els llagosterencs (31) en la mateixa situació que abans de començar la jornada, és a dir, penúltims i a cinc punts de l'objectiu. També va guanyar l'Albacete, que continua vintè (32 punts) gràcies a una victòria in extremis al camp del Còrdova (2-3). Així, doncs, quan només falten nou jornades per al final de la lliga el Llagostera continua sense marge d'error, però tot i així té a favor el fet que l'esperen més partits com a local (5) que no pas com a visitant (4).
La plantilla hi creu
Després de la treballada victòria contra el filial basc el Llagostera va esclatar d'eufòria damunt la gespa i també dins del túnel de vestidors, alliberant les tensions pròpies del partit i de la situació en general. El triomf permet a la plantilla afrontar el futur amb més confiança i tranquil·litat, tot i que també és conscient que l'equip ha de fer un pas endavant fora de casa per tenir possibilitats reals de salvació. “Estem convençuts que es pot salvar la categoria, estem bé a casa i ara hem de reaccionar en els partits a fora. La dinàmica a Palamós és molt bona, i l'afició també ens està ajudant molt”, explica el davanter Benja Martínez, que dissabte va tornar a veure porteria després de mig any de sequera.
El Llagostera té avui un entrenament de recuperació, demà farà festa i dimecres tornarà a l'activitat per començar a preparar el pròxim partit a Los Pajaritos.

LES REACCIONS

L'equip està convençut que
es pot salvar la categoria. Estem bé
a casa i ara hem de reaccionar en els partits a fora

NO FALLEN

L'Osca (18è) va superar el Nàstic (2-0) i l'Albacete (20è) va guanyar ‘in extremis' a Còrdova (2-3)

NO POT ESPERAR MÉS

Els llagosterencs tindran a Sòria l'enèsima oportunitat de guanyar a fora per primer cop
El Llagostera ha guanyat quatre dels últims cinc partits davant
de la seva afició (12 punts de 15)

27 PUNTS EN JOC

És una victòria importantíssima però
ara ja no ens valen els empats; només les victòries
Marcos Tébar
migcampista del llagostera
La dinàmica a Palamós és molt bona, i la nostra afició també ens
està ajudant molt
Benja Martínez
davanter del llagostera
9
partits
queden per al final de la lliga, dels quals el Llagostera en jugarà cinc al Palamós-Costa Brava i quatre a camp contrari

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui