dissabte, 23 d’abril del 2016

"L'imperi contraataca".Article de J. Sebastian a @lesportiucat

L'imperi contraataca

L'obligació dels dos equips d'obtenir els tres punts i seguir lluitant pels seus objectius afegeix una dosi de tensió a un duel prou calent

Per al Llagostera, més necessitat, el partit és una de les vuit grans finals que li queden

.
1
El Llagostera rep el Nàstic (a les 18.00 h) a l'estadi Palamós-Costa Brava, en el que serà un capítol més de la recent rivalitat que es va encetar arran de la tercera i decisiva eliminatòria del curs 2013/14 per pujar a segona A. Llavors, en un escenari diferent, el municipal, i emmarcat en un clima de tensió que va vorejar l'antiesportivitat, els dos conjunts catalans es tornen a veure les cares per reviure, amb un to més calmat, un duel clau per a les necessitats de cadascú.
El Llagostera ha encadenat tres partits com a local amb victòria –contra el Mallorca (3-0), l'Alcorcón (4-0) i el Bilbao Athletic (2-1)–, el principal argument a favor seu. I és que, l'equip dirigit per Oriol Alsina s'ha convertit, a mesura que passaven les jornades, en un dels blocs més sòlids, tan defensivament com ofensivament, a casa –hi han sumat 29 dels 32 punts en total.
El Llagostera, respectuós amb un rival que des de les primeres jornades ha estat a la part alta, tot al contrari que ells mateixos, que no han trobat mai la regularitat per abandonar el pou, està obligat a sumar els tres punts per allargar a tres la ratxa de partits sense perdre i afrontar així el proper duel a domicili al camp de l'Osca, un rival directe, amb possibilitats veritables de treure el cap del fons de la classificació.
El Nàstic, per la seva banda, arriba al duel amb la confiança de la bona trajectòria, que l'ha portat a lluitar per l'ascens, però amb la necessitat de tornar a guanyar després de tres partits sense fer-ho. Vicente Moreno té l'única baixa del lesionat Pablo Marí. Emana i Aburjania han arrossegat molèsties durant la setmana que no els han permès entrenar-se amb normalitat –per això la llista de convocats del Nàstic és de vint futbolistes–, però en principi estaran a punt per jugar.

GAIREBÉ TOTS A PUNT

Alsina podrà triar entre 25 jugadors a excepció dels lesionats Fofo i Nando Quesada

LES NECESSITATS

En la disputa per objectius dispars, els dos equips volen aconseguir els tres punts

S'assolirà el primer ple del curs

Tot i que fins avui els socis del Llagostera tenien temps per bescanviar el seu carnet per una entrada i assegurar-se el seu seient habitual, el club preveu que els seus abonats segueixin retirant i comprant entrades per a l'enfrontament durant tot el dia d'avui a les taquilles de l'estadi Palamós-Costa Brava. El Nàstic tenia pràcticament exhaurides ahir les 600 entrades de què disposa i s'espera que més aficionats tarragonins es desplacin pel seu compte a terres gironines per aconseguir alguna de les entrades que es posen a la venda avui mateix, abans del partit.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui