divendres, 1 d’abril del 2016

ALVARO ANTÓN:“El Llagostera ve amb aire renovat”. Article de J. Sebastian a @lesportiucat

ALVARO ANTÓN  MIGCAMPISTA DE LA PONFERRADINA

“El Llagostera ve amb aire renovat”

“Encara quedaran partits, però el més important és que guanyant, un rival directe no suma”

“No ens en fiem”

Alvaro Antón durant un matx d'aquest curs Foto: QUINITO/ELBIERZONOTICIAS.COM.
1
Álvaro Antón (Burgos, 28 de desembre del 1983) és un dels jugadors amb un currículum més extens a segona A de la Ponferradina, pròxim rival del Llagostera. Antón, que ha jugat al Valladolid, el Recreativo i el Cartagena, entre d'altres, és un gran coneixedor de la segona A i un especialista en la mitja punta del conjunt del Bierzo, equip al qual va arribar l'estiu passat, després del descens traumàtic del Recreativo.
En el darrer partit van perdre contra l'Oviedo (3-0). Té ganes d'oblidar l'ensopegada i vèncer el Llagostera?
Tinc ganes de jugar. Sobretot després d'un partit complicat com el d'Oviedo, que ens ha fet mal com a equip, club i afició. Tenim l'objectiu de revertir la situació i fer un bon partit davant la nostra afició, que la gent vegi que som capaços de fer bones coses. Havíem disputat tres enfrontaments positius, en què l'equip havia agafat el bon to, però a Oviedo ens vam veure frenats en sec.
Dissetens, amb 35 punts. No és la posició que havien esperat tenir a l'inici del curs?
Aquest any s'havia posat molta il·lusió en la confecció de la plantilla i s'havia pensat a lluitar per objectius ambiciosos. De fet, fins al desembre ho estàvem aconseguint, ja que érem quarts i havíem guanyat a casa, contra l'Eibar en copa. De sobte, ens vam veure embolicats en una ratxa negativa i ara lluitem per una fita que no desitjàvem. De totes maneres, això és el que tenim i aquest és l'objectiu pel qual batallarem fins al final; en som conscients, d'això.
Una mala ratxa que va acabar amb un canvi d'entrenador. Aquell va ser un mal moment per al vestidor?
Tot canvi important és complicat per a una plantilla. És difícil, ja que t'has d'adaptar a una manera nova de jugar, nous mètodes, etc. Una vegada ha passat això, ens estem adaptant al màxim de ràpid possible, plasmant les noves idees al camp.
Amb Fabri, bé? El seu segell és de la vella escola?
No és que sigui de la vella escola, sinó que té una manera de treballar diferent. Cada tècnic veu i interpreta el futbol d'una manera. No és ni millor ni pitjor, sinó diferent. El que hem de fer és plasmar les seves idees tan bé com puguem.
Del Llagostera què me'n diu? Un equip diferent del de la primera volta?
A Palamós vam aconseguir l'únic triomf fins ara a fora de casa, però el Llagostera ha canviat força. Sabem que estan fent un futbol més directe aprofitant la velocitat de Natalio i les segones jugades de Juanjo Expósito. No ens en fiem ni pensem que per la seva classificació serà un partit fàcil de guanyar.
Els llagosterencs han sumat dos punts de 48 a fora de casa. Això els fa ser optimistes?
Arribem al partit amb sensacions ben oposades. Nosaltres, després de perdre un partit sense poder fer-hi res, i el Llagostera, amb l'alegria de guanyar còmodament, golejant i amb bones sensacions. Això els dóna un petit avantatge que intentarem igualar de seguida amb intensitat. Vindran amb un aire renovat i bo, i això ens obligarà a ser molt seriosos i fer les coses bé si volem aconseguir un bon resultat.
Vostès, en canvi, a casa han guanyat els darrers dos enfrontaments. S'hi senten forts?
Donem molta importància a El Toralín. A fora ens està costant molt guanyar i, fins i tot, no perdre. A més, molts dels partits són contra rivals directes i són punts que volem sumar, ja que si no se'ns pot complicar el tram final de la lliga.
Quin tipus d'enfrontament preveu?
Sabem quines són les seves armes últimament. Espero veure una Ponferradina dolguda pel matx a Oviedo, amb ganes de capgirar-ho tot, amb intensitat i mossegant. La iniciativa, veurem com va el partit, però hem d'intentar portar el pes del joc nosaltres.
Es prenen el partit com una final? Si guanyen, deixaran el rival molt tocat i a deu punts.
El partit és molt important. No és una final, ja que quedaran més partits i el terme final només s'hauria d'utilitzar quan no hi ha més possibilitats. És un rival directe i el més important és que nosaltres sumaríem i ells no. A més, obtindríem un avantatge important de deu punts, que cada vegada costa més de retallar en el tram de campionat decisiu en què estem.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui