divendres, 1 d’abril del 2016

"Recuperar les bones sensacions d'El Toralín". Article de @educiu a @lesportiucat

Recuperar les bones sensacions d'El Toralín

Llagostera. Els gironins van deixar per últim cop la porteria a zero a domicili al camp de la Ponfe el curs passat, un partit que va decidir Perea ‘in extremis' (0-1)

El Llagostera, celebrant el gol de Perea a El Toralín la temporada passada (0-1) Foto: LOF.
1
El problema principal del Llagostera aquesta temporada és el pobre rendiment que ha ofert l'equip a domicili (2 empats en 16 partits), fet que ha dut els blaugrana a transitar per la zona de descens durant gran part del curs. Per explicar aquest mal bagatge a camp contrari tan important ha estat la poca pólvora de l'equip en atac (7 gols marcats) com la nul·la solidesa defensiva (33 dianes encaixades, 12 més que les 21 totals de la temporada passada), dos apartats que malauradament el Llagostera lidera en solitari a segona A. Pel que fa a l'aspecte defensiu, el Llagostera encara no sap el que és deixar la porteria a zero lluny de Palamós aquest curs, fet que està perjudicant molt el conjunt dirigit per Oriol Alsina. Curiosament, el Llagostera visitarà demà el camp de la Ponferradina (18 h), l'últim escenari on els blaugrana van aconseguir no encaixar cap gol a domicili, i d'això ja en fa més de deu mesos. Va ser en la jornada 38 del curs passat, un partit que es va decidir amb un gol en el temps afegit d'Alberto Perea, que va donar tres punts importantíssims als llagosterencs per mantenir vives les esperances de jugar el play-off d'ascens (0-1). Des de llavors, el Llagostera sempre ha encaixat com a mínim un gol a camp contrari, inclosa l'última victòria dels de la Costa Brava lluny de la seva afició en l'últim partit de lliga del curs passat a Valladolid (2-4).
El Llagostera, penúltim classificat i a cinc punts de la permanència quan només queden onze jornades per disputar-se, sap que per sumar demà el primer triomf del curs a domicili necessita més que mai fer-se fort al darrere i aconseguir deixar la porteria a zero, una fita que a casa els llagosterencs han aconseguit en set ocasions aquesta temporada.
“A fora de casa necessitem no encaixar gols, perquè com a mínim et dóna un punt. Després només cal aprofitar una ocasió, i últimament n'estem generant moltes”, explica el tècnic Oriol Alsina, que té plena confiança de poder sumar els tres punts a El Toralín: “En el partit del curs passat jugat allà, la Ponferradina va ser millor que nosaltres, però al final vam acabar guanyant. Això aquesta temporada encara no ens ha passat; en canvi, sí que ha succeït al revés, i moltes vegades. Estem en un bon moment de joc i esperem fer un bon partit i guanyar, seria molt important.”

LES REACCIONS

PONFERRADINA: Arrizabalaga, Carpio, Gaztañaga, Aguilar, Adán, Jonathan, Andy, Acorán, Berrocal (Tete, 79'), Rueda (Pablo Infante, 61') i Yuri (Sobrino, 66').
LLAGOSTERA: René, Aimar, Pedro Alcalá, Jorge (Perea, 45'), Samu de los Reyes, Tito, Pitu, Ríos, David Querol, Juanjo (Jesús Imaz, 71') i Arturo (Sergio León, 59').
GOLS: 0-1 (93') Alberto Perea.
ÀRBITRE: Arcediano Monescillo. T.G.: al local Andy i als visitants Tito, Juanjo, Pitu, David Querol i René. T.V.: al visitant Aimar, amb vermella directa (73').
PÚBLIC: 4.078 espectadors a l'estadi d'El Toralín.

PONFERRADINA0
L'OBJECTIU

Els jugadors fa temps que mereixen guanyar un partit a domicili, i ara, més que mai, necessitem la victòria
Oriol Alsina
entrenador del Llagostera

LLAGOSTERA1
UN GRAN PROBLEMA

A fora de casa necessitem no encaixar gols, perquè com a mínim et dóna un punt. Després només cal aprofitar una ocasió
El Llagostera vol sumar d'una vegada per totes el primer triomf a domicili del curs
33
gols
han encaixat els d'Alsina a domicili, l'equip que més n'ha rebut de 2a A. El curs passat, 21 en total.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui