divendres, 1 d’abril del 2016

"Querol encara no està a punt". Article de @educiu a @lesportiucat

Querol encara no està a punt

Baixa. El reusenc, encara amb problemes físics, no jugarà demà a El Toralín, com tampoc els lesionats Jordi López i Nando Quesada i el sancionat Samu. José Carlos ja s'entrena, però és difícil que viatgi

Querol i Samu, al fons, seran baixa a El Toralín Foto: J. C/ICONNA.
1
El Llagostera s'entrenarà avui per última vegada aquesta setmana i després viatjarà cap a Ponferrada. En la llista de convocats hi haurà previsiblement quatre baixes segures: la del sancionat Samu i les dels lesionats Quesada, Jordi López i Querol. Pel que fa al davanter reusenc, no acaba de superar els problemes físics que ja van fer que es perdés l'últim partit contra l'Alcorcón, i tampoc no estarà disponible a El Toralín, una vacant a l'extrem dret que segurament tornarà a ocupar Fofo, que va aprofitar l'oportunitat per marcar el primer gol amb el Llagostera. D'altra banda, José Carlos, que fa onze jornades que està lesionat, ja s'entrena amb el grup però no s'espera que viatgi.
Pablo Infante s'entrena
El rival del Llagostera, la Ponferradina, també té baixes per al partit de demà. El conjunt dirigit per Fabri no podrà disposar d'Aguza, lesionat, ni tampoc dels sancionats Casado i Berrocal. En contrapartida, Pablo Infante ja s'entrena amb l'equip, però serà dubte fins a última hora.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui