dimarts, 29 de març del 2016

"SuperNatalio". Escriu @MarckComamala (@elconvocat).

UE Llagostera 4-0 AD Alcorcón

Natalio va firmar un hat trick abans del descans que va sentenciar el partit.


Marc Comamala

Marc Comamala

Director
Durant la prèvia ja ho avisava la Unió Esportiva Llagostera i vestia als seus jugadors com a superherois per enfrontar-se a l’Alcorcón. Un d’ells s’ho va prendre al peu de la lletra i va sortir al camp amb la capa lligada.
Els de la Costa Brava van sortir a pel partit i Pitu va avisar a Jiménez amb un llançament de falta al minut 7. Pocs minuts més tard era Juanjo qui ho provava de xilena però topava amb Jiménez de nou. L’Alcorcón també ho va intentar amb una arribada d’Óscar que es driblava a René quedant-se molt escurat per marcar.
Si tens problemes, truca a Natalio
Al minut 26 Samu penjava la pilota dins l’àrea i Natalio l’enviava al fons de la xarxa per  aconseguir el seu primer gol des que és al Llagostera (1-0). No va tardar gaire en repetir, només 3 minuts, quan superava a Jiménez en un mà a mà per fer el segon de l’equip i del compte particular. El tercer va arribar al 39’, quan Natalio, el més murri de la classe, li va aconseguir robar la pilota al porter visitant i feia el hat trick i amb el  3-0 s’arribava al descans. Natalio és el primer jugador en marcar tres gols en un partit pel Llagostera des que ho va fer Guitart a Tercera divisió.
A la represa l’Alcorcón va sortir amb més força i ho va provar amb les accions de David Rodríguez o de Pastrana però es va topar amb un Llagostera molt ben posicionat al terreny de joc i còmode i segur pel resultat que reflectia el marcador. Oriol Alsina va fer entrar a Emilio (62’) que va donar més pausa al joc, que beneficiava als visitants. Ja al 75’ Fofo sentenciava el partit aprofitant una magnífica passada de Tébar i que posava el 4-0 en una supernit a Palamós.
Al finalitzar el partit, el tècnic Oriol Alsina es mostrava content amb l’equip i donava les gràcies a l’aficionat per animar “sense ells no hauria estat possible”.
Els tres punts deixen a la Unió Esportiva Llagostera amb 28 punts, 5 per sota de l’Almería, el primer rival fora de descens. Aquest cap de setmana els de la Costa Brava visiten a la Ponferradina el dissabte.

UE Llagostera: René, Chus Herrero, Masó, Escassi, Samu, Fofo (Álex Cruz 76′), Pitu (Emilio 62′), Ríos (Imaz 69′), Marcos Tébar, Juanjo i Natalio.
AD Alcorcón: Dani Jiménez, Chema, Bellvís (Răzvan  60′), Fernando Román, Nélson, Fausto, Óscar, Plano (Máyor 31′), Natxo Insa, Campaña, Toribio (Pastrana 31′) i David Rodríguez.
Àrbitre: Dámaso Arcediano Monescillo.
Targetes: A Fofo i Samu del Llagostera. A  Oscar, Román, Fausto, Chema, Campaña i Răzvan de l’Alcorcón.
Gols: 1-0 (26′). Natalio, 2-0 (29′). Natalio, 3-0 (39′). Natalio, 4-0 (75′). Fofo.
Camp: Municipal de Palamós – 3100 espectadors.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui