divendres, 11 de març del 2016

"Sergi Roberto i Víctor Álvarez apadrinen una nova edició del MIC". Article de Esports 3

Sergi Roberto i Víctor Álvarez apadrinen una nova edició del MIC

El jugador del Barça i el de l'Espanyol, que van participar en el torneig de petits, han presidit la presentació d'una edició de rècord: 256 equips de 40 països, i més de 700 partits en cinc dies.
Sergi Roberto i Víctor Álvarez, dos padrins de luxe (@torneigmic)
El jugador del Barça Sergi Roberto i el de l'Espanyol Víctor Álvarez apadrinen la 16a edició del Torneig Internacional del Futbol Base MIC, que es disputarà durant la Setmana Santa en 22 municipis gironins. Tant l'un com l'altre hi van participar quan eren petits.
L'edició del MIC d'aquest any bat rècords: comptarà amb la presència de 256 equips de quaranta països dels cinc continents, i es disputaran més de 700 partits durant els cinc dies de competició. Seran uns 6.000 participants, entre jugadors, entrenadors, tècnics i persones vinculades als equips competidors.
Una de les principals novetats d'aquesta edició és que es traslladen al camp de Montilivi de Girona la cerimònia inaugural i les finals amb l'objectiu d'omplir les 9.000 localitats que té. El canal Esport3 oferirà partits cada dia i les finals de diumenge.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui