divendres, 11 de març del 2016

"Els germans Edu i Joan Oriol es poden enfrontar set anys després ". Article de @diaridegirona

Els germans Edu i Joan Oriol es poden enfrontar set anys després

El Llagostera-Mallorca de diumenge servirà pel retrobament dels dos bessons a Palamós

11.03.2016 | 06:30
Edu Oriol intenta controlar la pilota en el partit contra el Saragossa.
Edu Oriol intenta controlar la pilota en el partit contra el Saragossa.
Edu (Llagostera) i Joan Oriol (Mallorca) no s'enfronten en un camp de futbol com a rivals des de fa set anys (2008/09), quan el primer, defensant els colors del Sant Andreu, va aconseguir derrotar el seu bessó, que aleshores militava al Vila-real B. Diumenge el Nou Estadi de Palamós els brindarà l'oportunitat de retrobar-se, en un duel dramàtic, sobretot per als gironins, que esgoten els darrers cartutxos per no quedar despenjats en la lluita per la permanència. «Espero que la victòria sigui pel Llagostera, som els més necessitats», confessava Edu Oriol en una entrevista a la cadena SER de Mallorca. Mentrestant, el seu germà Joan s'ha recuperat aquesta mateixa setmana d'uns problemes musculars i hauria d'estar a plena disposició de Fernando Vázquez.
Els germans Oriol van fer 29 anys el 5 de novembre. Des que en tenien 5, juguen a futbol. La temporada passada van coincidir al Blackpool i al Rapid de Bucarest, i abans que el Llagostera truqués a la porta d'Edu, aquest s'entrenava a Mallorca per estar a prop del seu germà mentre esperava un nou destí. «Nosaltres estem més necessitats que el Mallorca, la victòria ens fa falta per seguir vius. Serà un partit especial, sens dubte», admet el jugador blaugrana.
A Mallorca el partit contra el Llagostera se'l prenen com la primera de les dues finals per la permanència que jugaran en quatre dies. L'equip de Fernando Vázquez ha fet un pas endavant per allunyar-se del perill i espera confirmar-lo sumant els sis punts en joc de Palamós i contra l'Osca, dimecres que ve, en el partit suspès el seu dia per la pluja. «Estem fent una temporada molt irregular, és difícil jugar amb la pressió d'estar a baix, però ara tenim una bona oportunitat. Aquest mes marcarà el nostre futur», subratlla Joan Oriol, convençut de la victòria del seu equip.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui