dimarts, 29 de març del 2016

"El que és bo es fa esperar". Article de M Salgas @lesportiucat

El que és bo es fa esperar

Natalio va estrenar amb un ‘hat-trick' el seu caseller de gols amb el Llagostera 651 minuts i 9 jornades després del seu debut

És la segona vegada en la seva carrera que el davanter valencià marca tres gols en un mateix partit, després d'aconseguir-ho el 2009 en un Múrcia-Irun (3-0)

Natalio fa un tres amb els dits després de marcar el seu últim gol contra l'Alcorcón Foto: GLÒRIA SÁNCHEZ / ICONNA.
1 2
Només 12 minuts va trigar Natalio Lorenzo a marcar el seu hat-trick en el partit de la 31a jornada entre el Llagostera i l'Acorcón, que va acabar amb victòria dels homes d'Oriol Alsina (4-0). El davanter valencià encara no havia estrenat el compte golejador des de la seva arribada al Llagostera en el mercat d'hivern. Va jugar el seu primer partit contra el Numància en la 23a jornada, el 31 de gener, i fins al primer gol contra l'Alcorcón va estar 651 minuts i 8 jornades amb el caseller buit. Finalment, 56 dies després de debutar, va poder marcar el primer gol en culminar una bona centrada de Ríos Reina (26'). Només dos minuts després, Natalio burlava els centrals de l'Alcorcón, es plantava sol davant Dani Jiménez i el tornava a superar. L'últim gol, encara abans del descans (38'), el va aconseguir amb murrieria en pispar la pilota al porter visitant i marcar amb facilitat.
Natalio segellava així el segon hat-trick de la seva carrera esportiva. El primer el va marcar el 22 de novembre del 2009 en el partit de la mateixa categoria que el Múrcia va guanyar contra el Real Unión (3-0).
El valencià va marxar del camp municipal del Palamós amb la pilota firmada per tots els seus companys sota el braç: “M'estava costant fer el primer gol, però sabia que arribaria i ara espero que continuï la ratxa”, valorava Natalio, que també va agrair “la confiança” d'Oriol Alsina malgrat la sequera. La seva actuació va merèixer els elogis del tècnic llagosterenc, que el va fer jugar en punta després d'unes jornades col·locant-lo a la banda: “És clar que la seva posició és aquesta. El vam posar a la banda i no va funcionar tan bé. Ell juga vorejant el fora de joc. Havia generat moltes ocasions, però no havia tingut encert.”
Natalio no en va fer prou amb els tres gols i, malgrat que el partit va quedar sentenciat amb el seu hat-trick, també va tenir una bona quota de protagonisme en el segon temps, amb tres ocasions més que no va poder convertir, però que van fer anar de corcoll els defenses de l'Alcorcón, que diumenge devien somniar en ell. Més enllà de treure's de sobre el neguit per no haver marcat encara cap gol amb el Llagostera, Natalio va valorar la seva aportació en funció de les necessitats de l'equip, que ara és a cinc punts de la permanència i que continua somiant en la possibilitat de salvar la categoria: “Sabíem que era importantíssim. Havíem estat tota la setmana treballant molt. Cada partit a partir d'ara serà una final, i avui [per diumenge] era la primera. El nerviosisme que es respirava al vestidor era normal, però l'equip venia amb ganes i volia menjar-se el món.” Natalio també va destacar l'efectivitat de l'equip a casa i va expressar el desig de traslladar-la a fora: “A casa l'equip es troba fort. Ara tenim la feina pendent de fer-ho bé a fora, i la propera jornada anirem a donar la cara a Ponferrada, contra un rival directe. Veig l'ambient del vestidor i el plantejament del mister i crec que podrem donar molta guerra.” Per acabar, el valencià va dir que el Llagostera no està, ni de bon tros, mort: “Qui ens vulgui descartar, ja s'ho farà. Nosaltres lluitarem fins al final. Penso que aquest equip estarà a l'altura i que ho podrem aconseguir. Aquest vestidor s'ho mereix.”
Ha estat un partit somniat, per emmarcar. El resultat contra l'Alcorcón
és molt important
Natalio
DAVANTER DEL LLAGOSTERA
Fora de casa arrisquem més perquè volem guanyar. Hem perdut partits molt oberts, però les coses canviaran

Primer ‘hat-trick' a segona A

El hat-trick de Natalio –en la foto, amb la pilota firmada pels companys– és el primer d'un jugador del Llagostera en dues temporades a segona A. L'últim hat-trick del Llagostera l'havia marcat Francesc Guitart al camp de l'Ascó (0-3) el 5 de desembre del 2010 (3a divisió). El de Natalio també va ser el sisè hat-trick d'aquesta temporada a segona. Els altres els han fet Yuri (Ponferradina), Torres (Osasuna), David Rodríguez (Alcorcón), Aketxe (Athletic B) i Juan Villar (Valladolid).