dimecres, 3 de febrer del 2016

"Una propietat condicional". Article de @educiu i @Gfreixa a @lesportiucat

Una propietat condicional

Cap cessió. A diferència del curs passat, en comptes de rebre cessions, el Llagostera ha fitxat en el mercat d'hivern però amb contractes molt curts

Marcos Tébar és el fitxatge d'hivern que més està jugant fins ara Foto: QUIM PUIG.
1
El Llagostera s'ha convertit en el segon equip de la categoria que ha fet més moviments en el mercat d'hivern, amb sis fitxatges. Només el Mallorca, amb set, ha superat aquesta xifra. Més enllà de sacsejar la plantilla de valent, el club de la Costa Brava ha optat per la fórmula d'incorporar els futbolistes en propietat en comptes de buscar cessions, com va passar en el mateix període de la temporada passada. En el curs del debut a segona divisió A, els d'Oriol Alsina tan sols van fer dos reforços i tots dos van tenir el mateix interlocutor: Samu de los Reyes i Arturo van arribar a Llagostera com a cedits pel Còrdova.
Des de l'àrea esportiva, Javi Salamero explica que el fitxatge en propietat ha estat la fórmula que els ha permès aconseguir els jugadors que volien. “Els cedits tenen avantatges i inconvenients. Sempre hem buscat jugadors en propietat. Ens vam interessar per algun jugador cedit que ens podia anar bé, però els seus clubs d'origen no els volien deixar sortir”, remarca el secretari tècnic, Javi Salamero.
A l'expectativa
Tot i incorporar en propietat els sis reforços d'hivern, la relació contractual entre el Llagostera i els nous futbolistes té unes característiques especials. Homes com José Carlos o Edu Oriol, per exemple, han aterrat a la Costa Brava després d'un temps sense equip, i Fofo, Tébar o Natalio ho han fet després de rescindir els contractes amb els seus clubs anteriors. La situació complicada del Llagostera en la classificació ha provocat que tots ells hagin fitxat com a jugadors llagosterencs per només mig curs, amb el clar objectiu d'intentar ajudar l'equip blaugrana alhora que recuperen el protagonisme individual. En les seves presentacions, els dos únics jugadors que es va assenyalar que tenen un segon any firmat són Álex Cruz i Natalio. En tots dos casos és molt probable que el segon any vagi lligat a la permanència a segona divisió A. Enguany el Llagostera només disposa d'un futbolista cedit a la plantilla –Samu de los Reyes encara és propietat del Còrdova–, mentre que el curs passat en va tenir fins a tres: el mateix Samu, Arturo i Sergio León.

LES REACCIONS

Sempre hem buscat jugadors en propietat. Ens vam interessar per alguns de cedits però els seus clubs d'origen no els deixaven sortir
Els cedits tenen avantatges però també inconvenients. Estem contents amb el que hem fet
Javi Salamero
secr. tècnic del llagostera
José Carlos
sense equip
Contracte de gener a juny
Marcos Tébar
Brentford
Contracte de gener a juny
Edu Oriol
sense equip
Contracte de gener a juny
Álex Cruz
Toledo
Mig any, un any més un condicionat
Natalio
Numància
Mig any, un any més un condicionat
Fofo
Mallorca
Contracte de gener a juny

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui