dimecres, 3 de febrer del 2016

"Un repte individual i col·lectiu". Article de @educiu a @lesportiucat

Un repte individual i col·lectiu

El club va presentar Fofo, l'últim fitxatge del mercat d'hivern, que arriba amb els objectius de recuperar la participació perduda al Mallorca i d'ajudar l'equip a salvar-se

El Llagostera, amb quatre atacants nous, afegeix més competència a una davantera superpoblada

Fofo, al centre, envoltat de la presidenta Isabel Tarragó i del secretari tècnic Javi Salamero Foto: JOAN SABATER.
1
El Llagostera, penúltim classificat i amb la permanència a set punts, està molt necessitat de gols (només n'ha marcat dos en les últimes vuit jornades) i per això ha reforçat la davantera a consciència en el mercat d'hivern. L'últim a arribar ha estat Adolfo Enríquez García, més conegut com a Fofo, que ahir va ser presentat oficialment pel club llagosterenc. En les seves primeres paraules com a jugador blaugrana el davanter va deixar molt clar quins són els seus objectius d'aquí a final de temporada (ha firmat un contracte de mig any). Per una banda, Fofo confia a recuperar la participació que li ha faltat aquest curs al Mallorca (només 225 minuts en 5 partits) i, per l'altra, intentarà aportar el seu granet de sorra per ajudar el seu nou equip a aconseguir la salvació.
“Tenia diverses ofertes, també de l'estranger, però la seva confiança en mi ha estat clau per fitxar pel Llagostera. Vinc amb la idea de tornar a sentir-me important i, sobretot, d'ajudar l'equip a assolir l'objectiu de la permanència. Em trobo bé i estic a disposició del mister per quan ell decideixi”, va comentar Fofo, que no es marca una xifra concreta de gols ni tampoc té una preferència clara a l'hora d'ocupar una posició al terreny de joc: “No sóc un jugador de marcar-se se xifres, simplement vull aportar a còpia de gols i de treball, sempre pensant en el bé col·lectiu. M'és indiferent on jugar, jo estaré content de jugar on l'entrenador cregui més oportú.”
Fofo, que ahir ja es va entrenar amb l'equip i el dissabte va veure en directe el partit contra el Lugo, es va mostrar optimista de cara a aconseguir la salvació: “Estem en una situació complicada, però no hem de mirar la classificació, sinó anar partit a partit i, sobretot, mirar-nos a nosaltres mateixos i aconseguir bons resultats. He vist un vestuari molt bo, i això és el més important per tirar endavant la situació. Potser el punt aconseguit amb el Lugo era el que necessitàvem per canviar la dinàmica i tirar cap amunt.”
Prèviament, el secretari tècnic del Llagostera, Javi Salamero, havia destacat la polivalència del jugador i es va mostrar molt satisfet amb la seva incorporació. “En Fofo encaixa perfectament en el perfil de jugador que buscava el cos tècnic, pot jugar en pràcticament qualsevol posició del mig del camp cap endavant, sigui quin sigui l'esquema de joc, i també domina les jugades d'estratègia. Va fer una excel·lent temporada amb la Ponferradina [10 gols el curs 2013/14], però ara amb el Mallorca no estava tenint la continuïtat desitjada i nosaltres estem molt contents d'haver-lo portat”, va dir Salamero.
Molts efectius a dalt
L'arribada de Fofo afegirà encara més competència a la davantera del Llagostera, que disposa de deu jugadors d'atac per acabar la temporada. I és que en les últimes setmanes el conjunt llagosterenc, que ja tenia Chumbi, Juanjo, Benja, Imaz, Ríos i Querol com a jugadors ofensius, ha incorporat José Carlos, Edu Oriol, Natalio i el mateix Fofo (els altres fitxatges hivernals han estat el migcampista Marcos Tébar i el lateral Álex Cruz). Això farà que a partir d'ara Oriol Alsina disposi de més efectius per intentar solucionar la poca efectivitat golejadora de l'equip, que només ha marcat 19 gols en 23 jornades.

EL PROTAGONISTA

Vinc amb la idea de tornar a sentir-me important i, sobretot, d'ajudar l'equip a assolir l'objectiu de la salvació. Agraeixo la seva confiança
He vist un vestidor molt bo, i això és el més important per tirar endavant la situació
Fofo
davanter del llagostera

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui