dimecres, 3 de febrer del 2016

"Fran Cruz s'entrena amb l'equip". Article de @educiu i @Gfreixa a @lesportiucat

Fran Cruz s'entrena amb l'equip

Tornen a la feina. El central, tot i haver rescindit el contracte dilluns, es va continuar exercitant amb el Llagostera en espera de trobar nou equip. Quant als jugadors lesionats, els llagosterencs continuen en quadre i contra l'Alavés tornaran a tenir moltes baixes

El Llagostera va tornar ahir a l'activitat amb un entrenament matinal al Josep Pla i Arbonès de Palafrugell. La principal novetat va ser veure entrenar-se amb total normalitat Fran Cruz, que només unes hores abans havia rescindit el contracte que l'unia al Llagostera. El central cordovès va decidir, de forma consensuada amb el club, continuar entrenant-se amb l'equip en espera de trobar un nou destí.
En falten molts
Paral·lelament, l'entrenament del Llagostera va tornar a tenir un grapat d'absències. Jordi López, David Querol, Álex Cruz, José Carlos i Chumbi van fer carrera contínua, mentre que tampoc no es van exercitar amb el grup Edu Oriol, Chus Herrero, Ríos Reina i Samu de los Reyes, aquests dos últims per precaució. S'haurà de veure com evoluciona la setmana per saber quants d'aquests jugadors amb problemes físics es podran recuperar a temps per al pròxim partit de diumenge al camp de l'Alavés (a les 17 h), encara que no es preveu que la xifra sigui gaire alta. Qui segur que s'ho perdrà és Alberto Escassi, que va ser expulsat la jornada passada contra el Lugo i haurà de complir sanció. En canvi, qui sembla que té els dies comptats per reaparèixer amb l'equip és Ruymán Hernández, que ha deixat enrere una llarga lesió al genoll.
Darrera actualització ( Dimecres, 3 de febrer del 2016 02:00 )

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui