dimarts, 16 de febrer del 2016

"El premi a la persistència". Article de @educiu a @lesportiucat

El premi a la persistència

Nando Quesada va debutar a segona A amb el Llagostera, quatre mesos després d'arribar al club

El migcampista va jugar al filial de segona catalana fins al gener

Quesada, en plena acció Foto: MANEL LLADÓ.
1
“Estic molt content,feia setmanes que treballava bé i el ‘mister' em va dir divendres que tenia possibilitats de debutar, tot i que la situació era complicada”
“Aquests primers minutsem van molt bé per agafar confiança, m'he trobat bé i el fet de jugar amb superioritat numèrica hi ha ajudat”
Diumenge passat tot van ser alegries al Llagostera. Començant per la vital victòria del conjunt llagosterenc contra l'Albacete (2-0) i acabant amb el debut a segona A de Fernando, Nando, Quesada amb la samarreta blaugrana. El migcampista va entrar al terreny de joc quan faltaven vuit minuts per al final del partit en substitució de Natalio, quan el resultat ja era de 2-0 favorable als blaugrana i l'Albacete jugava amb nou homes. Tan bon punt Oriol Alsina va cridar Quesada, es van aixecar una quinzena de familiars i amics del jugador, que van començar a aplaudir i corejar el nom del sabadellenc. Ja sobre la gespa Quesada es va col·locar a la banda esquerra, va combinar amb fluïdesa amb els seus companys i va estar a punt de gaudir d'una immillorable ocasió de gol, però la passada de la mort de David Querol no va arribar a bon port.
L'estrena s'ha fet esperar
El debut de Nando Quesada en la categoria de plata amb el Llagostera no ha estat un camí ràpid. El futbolista, de 22 anys i format al Barça, va fitxar pel club llagosterenc a principis de l'octubre passat després d'haver jugat a Holanda les dues últimes temporades, amb l'Utrecht i l'Achilles, respectivament. L'acord era per a una temporada i mitja, però amb la lliga ja començada Quesada no va tenir més remei que participar amb el filial del Llagostera, que competeix a segona catalana (són líders destacats del grup 1), fins que s'obrís el mercat d'hivern. El jugador, d'una tècnica depurada, ho va aprofitar per posar-se en forma (havia estat un temps sense equip i anteriorment s'havia fet dues lesions greus, al peroné i al genoll) i també es va esforçar de valent en els entrenaments setmanals amb el primer equip. Tot plegat va convèncer el cos tècnic llagosterenc, que quan va poder el va inscriure per a la segona meitat del campionat, juntament amb sis jugadors més (José Carlos, Marcos Tébar, Álex Cruz, Natalio, Edu Oriol i Fofo). Quesada va anar entrant a poc a poc en les convocatòries, fins que diumenge li va arribar el premi al Palamós-Costa Brava, una experiència que ben segur que el migcampista guardarà per sempre.
“Estic molt content, feia setmanes que treballava bé i el mister em va dir divendres que tenia possibilitats de debutar, tot i que la situació era complicada. Aquests primers minuts em van molt bé per agafar confiança, m'he trobat bé i el fet de jugar amb superioritat numèrica hi ha ajudat”, afirma el sabadellenc, que també va ser valorat molt positivament per Oriol Alsina. “Segur que serà important per a nosaltres, té una qualitat extrema”, va dir el tècnic.
9
partits
al grup 1 de segona catalana va jugar Quesada amb el Llagostera B abans de fer el salt al primer equip. El migcampista, que havia jugat els dos últims anys a Holanda, va marcar tres gols.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui