dimarts, 16 de febrer del 2016

"L'eix central tornarà a canviar". Article de @educiu a @lesportiucat

L'eix central tornarà a canviar

Moviments. El Llagostera perdrà per sanció Jorge i Tito, els dos centrals de l'últim partit (van veure la cinquena targeta groga), però ja disposarà d'Aimar, Escassi i Chus Herrero. Els blaugrana també estan pendents de recuperar alguns dels jugadors lesionats

Tito, a l'esquerra, contra l'Albacete Foto: MANEL LLADÓ.
1
El Llagostera, com ja és costum aquesta temporada, tornarà a tenir diverses baixes en el pròxim partit al camp del Tenerife (diumenge a les 17 h). Pel que fa al capítol de les sancions, el conjunt llagosterenc tindrà dues absències més, les de Tito i Jorge, els dos centrals que van actuar en l'últim partit, ja que van veure la cinquena targeta groga del curs i hauran de complir el cicle de sanció. En contrapartida, els blaugrana ja podran disposar d'Aimar i Escassi, sancionats la jornada passada.
Qui podria recuperar la titularitat a l'eix de la defensa és Chus Herrero, que diumenge passat va tornar a una convocatòria després de deixar enrere una lesió al peu.
La infermeria, plena
Per al pròxim compromís de lliga el Llagostera també té l'esperança de poder recuperar alguns dels molts jugadors que arrosseguen problemes físics. És el cas d'Álex Cruz (fitxat en el mercat d'hivern, és l'únic jugador de la plantilla que encara no ha debutat), Edu Oriol, Jordi López, José Carlos, Chumbi i Ríos Reina.
El conjunt dirigit per Oriol Alsina va fer ahir un entrenament de recuperació i avui tindrà dia de descans. Serà demà quan l'equip de la Costa Brava tornarà a l'activitat amb una sessió matinal al Josep Pla i Arbonès de Palafrugell.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui