dimarts, 16 de febrer del 2016

"El Llagostera ressuscita". Article de @educiu a @lesportiucat

El Llagostera ressuscita

Vital. La victòria contra l'Albacete (2-0) dóna vida als llagosterencs, que escurcen de 8 a 5 punts la distància respecte a la permanència. Els d'Oriol Alsina van trencar una ratxa de 9 partits sense guanyar

Els jugadors del Llagostera, celebrant un gol contra l'Albacete Foto: MANEL LLADÓ.
1
El Llagostera va aconseguir el diumenge una victòria revitalitzant contra l'Albacete (2-0) que li permet alimentar les esperances de salvació a final de temporada. El conjunt llagosterenc va salvar el primer match ball amb un triomf del tot necessari que va deixar múltiples lectures positives, començant pel fet d'haver superat un rival directe en la zona baixa de la taula i, a més, haver-li guanyat el goal average particular. La victòria també va permetre al Llagostera abandonar la cua de la classificació i, sobretot, escurçar de vuit a cinc punts la distància respecte a la zona de permanència, en una jornada en què la resta de resultats va afavorir totalment els llagosterencs (els altres cinc equips pitjor classificats van perdre). Tanmateix, els tres punts també van reforçar anímicament el conjunt dirigit per Oriol Alsina, que va trencar una nefasta ratxa de nou partits sense guanyar que havia deixat l'equip molt tocat i sense marge d'error. Tot i així, la situació del Llagostera continua sent crítica quan queden disset jornades pel final de la lliga.
Tornen a cantar gol
Contra l'Albacete, el Llagostera també va posar fi al seu particular malefici amb el gol, ja que els blaugrana acumulaven els últims cinc partits sense veure porteria. El diumenge, els de la Costa Brava en van marcar dos, els mateixos que en els nou partits anteriors. Samu de los Reyes va obrir la llauna amb el seu primer gol amb el Llagostera (i també a 2a A) i David Querol ho va culminar amb el definitiu 2-0. L'extrem reusenc ha marcat tres dels últims quatre gols del Llagostera i ja n'acumula quatre aquesta temporada, la qual cosa el converteix en el pitxitxi de l'equip llagosterenc.
“Teníem ocasions i sabíem que els gols arribarien, i així ha estat contra l'Albacete; era un partit que havíem de guanyar com fos, i més contra un rival directe. El curs passat també estàvem enfonsats i vam anar cap amunt”, va dir Querol. “La victòria ens ha anat genial per agafar confiança; ara segur que tots anirem a més”, va explicar Samu.

FI AL MALEFICI

5
Partits
feia que no marcava el Llagostera, que en les anteriors nou jornades només havia fet dos gols.

LES REACCIONS

La temporada passada també estàvem enfonsats i vam anar cap amunt
David Querol
davanter del llagostera

QUEDA MOLT

El Llagostera va salvar el primer ‘match ball', però la seva situació encara és crítica
A més del triomf, els blaugrana van guanyar el ‘goal average' contra un rival directe
La victòria ens ha anat genial per agafar confiança; ara segur que tots anirem a més
Samu de los Reyes
lateral del llagostera
Teníem ocasions i sabíem que els gols arribarien. El partit contra l'Albacete l'havíem de guanyar com fos, i més contra un rival directe

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui