divendres, 26 de febrer del 2016

«El Llagostera ho posarà tot sobre el camp, perquè cada cop els hi van quedant menys bales». Article de @diaridegirona

«El Llagostera ho posarà tot sobre el camp, perquè cada cop els hi van quedant menys bales»

Pablo Machín avisa que el derbi contra el Llagostera "no serà un partit fàcil"

26.02.2016 | 13:21


Pablo Machín té clar que la diferència entre Girona i Llagostera a la classificació no evitarà que el derbi de demà a la tarda serà "un partit difícil, perquè el Llagostera és complicat de batre al seu camp i, en canvi, els problemes els té a fora on només ha sumat un punt i va ser aquí a Montilivi. A més aquest en aquest derbi el Llagostera utilitzarà totes les seves armes perquè cada cop ja li van quedant menys bales".
"El dubte és substituir a Alcalá amb Lejeune o Richy i mantenir a Mas a l´esquerra, o posar Lejeune a l´esquerra i jugar amb Richy o Mas al centre, però també hi ha el tema de les previsions meteorològiques perquè si el camp està molt malament o fa un dia molt dolent podem variar una mica l´onze", ha explicat Machín sobre la baixa de Pedro Alcalá a l´eix de la defensa en la roda de premsa prèvia al derbi gironí de Segona A.
"És un derbi diferent del de la primera volta, perquè queda menys temps i per a ells és un partit molt important per a les seves opcions de salvar la categoria tot i que, passi el que passi, el Llagostera encara tindrà temps de

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui