dijous, 7 de gener del 2016

"Un període ben aprofitat". Article de @Gfreixa a @lesportiucat

Un període ben aprofitat

Amb el filial. Des de la seva arribada al club, Quesada ha agafat ritme de competició amb el segon equip blaugrana que competeix a segona catalana. Sota les ordres de Pep Triadú, el mig ha tingut un paper força destacat

Quesada en una acció contra el Guíxols Foto: J.RIBOT/ICONNA.
1
Tot i no poder jugar amb el primer equip, Nando Quesada ha pogut agafar ritme de competició amb partits oficials; això sí, jugant amb el filial llagosterenc que competeix en la segona catalana. Tot i el seu passat en el futbol d'elit, al jove sabadellenc no li va fer res baixar quatre categories per sota de la que teòricament havia de competir per poder tenir minuts i anar adquirint bones sensacions: “M'ha anat molt bé jugar amb el filial. Òbviament, el canvi de categoria es nota molt, però jo entrenava al ritme de 2a A, i quan anava amb el segon equip ho donava tot. M'he trobat un vestidor amb molt bons jugadors i grans companys”, remarca el jugador.
Paper destacat
Conscient que el seu objectiu era agafar la forma per poder competir a un bon nivell en la segona divisió, Quesada no s'ha guardat forces jugant a segona catalana, i això s'ha traduït en un magnífic rendiment sota les ordres del tècnic del filial, Pep Triadú. Des de la seva arribada al club, a principis d'octubre, el migcampista tan sols s'ha perdut un enfrontament. En total, ha participat en nou jornades, amb un balanç de sis victòries, un empat i dues derrotes.
En aquestes nou participacions, el futbolista del Llagostera ha acumulat 713 minuts, i la seva importància en l'esquema de joc del filial llagosterenc ha quedat ben clara en el fet que en totes les seves aparicions ha sigut titular. Pel que fa l'aspecte golejador, Quesada ha aportat dos gols durant el seu pas per la segona catalana: va marcar en la desena jornada de lliga el gol que donava els tres punts al seu equip contra el Bisbalenc (2-1) i va repetir encert contra el Vilamalla en la tretzena jornada (3-2).
L'objectiu del filial és pujar a primera catalana, i de moment es camina en la direcció correcta, ja que l'equip és líder sòlid. Fins a final de curs caldrà veure si Quesada hi torna de manera puntual, com ho van fer homes com ara Nico Ratti, Álex Moreno i Masó el curs 2012/13, quan el repte del segon equip llagosterenc era fer el pas des de la tercera catalana cap a la segona.
QUESADA AMB EL FILIAL
Partits jugats
9
Titularitats
9
Partits sencers
4
Minuts jugats
713
Gols marcats
2
Darrera actualització ( Dijous, 7 de gener del 2016 02:00 )
Publicat a

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui