dilluns, 25 de gener del 2016

@oriol_alsina Entrenador del Llagostera:“És urgent canviar la dinàmica”.Article de @Gfreixa a @lesportiucat

“És urgent canviar la dinàmica”

Oriol Alsina Entrenador del Llagostera

Alsina, durant el partit d'ahir contra l'Osasuna Foto: DIARIO DE NAVARRA.
Com ja és costum en els partits a camp contrari, Oriol Alsina va comparèixer decebut davant dels mitjans de comunicació. El tècnic llagosterenc va lamentar haver encaixat el primer gol en el temps afegit de la primera meitat, un d'aquells gols psicològics que poden marcar el desenllaç d'un partit, com així va ser. “En el primer temps hem plantat cara, hem tingut diferents ocasions per avançar-nos en el marcador, però continuem amb la desgràcia i l'Osasuna ha marcat just abans del descans, en el pitjor moment, i ha estat un gol decisiu. En la segona meitat hem arriscat posant jugadors de qualitat, però quan portàvem el pes del partit ens han marcat el 2-0 i després, per postres, el 3-0. Crec que el resultat ha estat excessiu, però tant me fa perdre per 1-0 com per 3-0, ja que igualment és una derrota”, va començar explicant Oriol Alsina.
El tècnic del Llagostera va tornar a fer referència a les nombroses baixes que acumula l'equip i també a la falta de pólvora en els últims metres. “Tenim moltes baixes de jugadors importants i això ens condiciona tant l'onze titular com la banqueta, ja que avui, per exemple, teníem Pitu i Emilio que només podien jugar uns minuts. Esperem anar recuperant jugadors, com també una mica de fortuna i moltes altres coses, com per exemple deixar la porteria
a zero i marcar més gols. Hem de generar més
ocasions i, després, ficar-les a dins”, va explicar Alsina.
Difícil, però no impossible
Tot i acumular una nefasta ratxa de set partits sense guanyar (1 punt de 21), el tècnic confia poder revertir la situació, encara que no amaga que es tracta d'un repte molt complicat: “És urgent canviar la dinàmica. Som a només sis punts de la permanència, però la ratxa s'ha de trencar en algun moment, hem de tornar a recuperar les sensacions a casa i millorar a fora. Hem de guanyar deu partits i ja no podem fallar més, començant pel Lugo.”

PRESSIÓ EN AUGMENT

“Som a només sis punts de la salvació, però hem de guanyar deu partits i ja no podem fallar més”

LA PRIMERA PART

“Hem plantat cara i hem tingut ocasions, però l'Osasuna ha marcat en el pitjor moment”

TRES PUNTS MENYS

“El 3-0 em sembla excessiu, però tant me fa perdre per 1-0 com per 3-0; igualment és una derrota”

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Escriu aqui